@Koba
adres çubuğunda https // tr sihirlibuhar ge/ yazarsa sıkıntısız giriliyor ama https //www tr sihirlibuhartv ge/ yazdığında sistem hata veriyor aşağıdaki ekran çıkıyor. ESİGARAFORUM bölmesinin yönlendirme linki de www ile başlıyor. o yüzden bağlantı kopuyor.
ayrıca hala androidden giremiyorum. orada da aynı bu şekilde bir yönlendirme var sanki. gürcü kısmına girilebiliyor.
yönlendirme linki hatalı oranında. büyük ihtimal tapatalkta da aynı hata var.
programcınıza kontrol ettirmenizde fayda var.
apk'sını google play e yükleyemeseniz bile buraya atabilirsiniz aslında.
Ekli dosyayı görüntüle 59833
konuya buradan cevap vereyimkonu dışı yazalım azcıcık
muhabbet kuşu aldım ama daha getirmedi arkadaş
bunun kafes seçimi yemi şusu busu nasıldır bilen var mı acaba forumda
kuşlara eziyet etmiyim diyorum bizle yaşasınlar mutlu mutlu
mesela kafes ne kadar geniş olsun? fazla genişi zarar mıdır?
üstat ayna konusuna girmem öyle bişey varsa uyarı için teşekkür ederimkonuya buradan cevap vereyim
kafesler genellikle petshoplarda standard oluyor. muhabbet kuşu için aldığınızı belirtin mutlaka.
sanırım kanarya kafesiyle muhabbet kuşu kafesi farklı teller birinde dikine birinde enine.
onun dışında gagasını törpilemesi için beyaz taş, suluk, mamalık , oyuncak, ballı atıştırmalık yeterli olacaktır.
ayna konusu muamma: kimisi ayna olunca konuşmaz diyor kimisi de ayna ile daha iyi konuşur diyor.
biraz araştırmayla hali hazırda internette de satış yapan veya o rakamlara satan mağaza bulabilirsiniz belki. ben antalyada bulabildimüstat ayna konusuna girmem öyle bişey varsa uyarı için teşekkür ederim
petshoptan almicam samsun esnafı öpe öpe doyamaz beni diye ürküyorum internetten alıcam
bulacağıma inanıyorum üstat kuşlarımı rahat ettiricem umarım mutlu kuş olcaklarbiraz araştırmayla hali hazırda internette de satış yapan veya o rakamlara satan mağaza bulabilirsiniz belki. ben antalyada bulabildim
ne zamandır görünmüyor haberi olan var mı demiştim senin içinSELAMIN ALEYKÜM BUHAR ADAMLAR NASILSINIZ KEFİYLER NASIL ?
Vaktim o kadar çok ki aslında buraya girmek için ama benim kafamın içi dolune zamandır görünmüyor haberi olan var mı demiştim senin için
erdiğim konusunda ikna olanlar var ????