Ben yeni yıl'ı istemiyorum. Eski yıl'a dönmek istiyorum. Her yeni yıl eski yıl'ı aratır oldu. Ötv %47 yeni yıl hoş gelmiş(!)Yeni yıla girdiğimizi anlayalım yaw
onun yeni yılla alakası yok üstad... zaman bizim kafamızda; zamlar bizim ...'daBen yeni yıl'ı istemiyorum. Eski yıl'a dönmek istiyorum. Her yeni yıl eski yıl'ı aratır oldu. Ötv %47 yeni yıl hoş gelmiş(!)
Yıllardır yeni yılların benim için bir anlamı kalmadı. Eski'den yeni yılları gülerek kutlar eğlenirdik. Eve çeşit çeşit yiyecek içecek alırdık eğlenirdik. Bu sene hiç bir şey almadım. Neden alayım eğelenecek hâl mı kaldı. Dört gözle beklerdik yeni yılları.onun yeni yılla alakası yok üstad... zaman bizim kafamızda; zamlar bizim ...'da
????????piyasa erkan kapaniyor demek ki asya goygoy konularina dafirtina gibi giris yaparsin eminim
70 cm zurna yiyordur kesin ???? ???? ????
5 lavaş ne nasıl bir ağız yapısı hayal ediyonuz siz ???? ya da nasıl besleniyonuz5 lavasli metrelik kebapta yiyor olabilir sanki
antalyada yok ondan istanbulda vrdır burdakiler 35 cm en babası
hayal gücümüzü sınama zararlı çıkarsın ???? ????5 lavaş ne nasıl bir ağız yapısı hayal ediyonuz siz ???? ya da nasıl besleniyonuz
ihtiyarii takip et, icindeki potansiyel ortaya ciksin, Antalya seninle gurur duyuyor seslerini simdiden duyabiliyorumeh üstadlara yetişmeye çalışıyom