KeaSH07 Council 17 Kas 2021 #1,284 yobb' Alıntı: @KeaSH07 ???? Genişletmek için tıkla ... Günaydın cemaat Her gün buralardayım hocam
Kadir60 Council 17 Kas 2021 #1,285 yobb' Alıntı: @Kadir60 ???? Genişletmek için tıkla ... Geldim geldim
yobb Council 17 Kas 2021 #1,287 murcix' Alıntı: @murcix ???? Genişletmek için tıkla ... unutmadım her gün 2-3 kişi yazıyordum bugündü senin sıran
murcix' Alıntı: @murcix ???? Genişletmek için tıkla ... unutmadım her gün 2-3 kişi yazıyordum bugündü senin sıran
yobb Council 17 Kas 2021 #1,292 murcix' Alıntı: @comandante yetiş abi @yobb adam topluyor, mevzu var galiba ???? Genişletmek için tıkla ... o ihtiyar benim olduğum yere gelemez
murcix' Alıntı: @comandante yetiş abi @yobb adam topluyor, mevzu var galiba ???? Genişletmek için tıkla ... o ihtiyar benim olduğum yere gelemez
yobb Council 17 Kas 2021 #1,294 azash' Alıntı: Efendim Üstat. Genişletmek için tıkla ... Mesaj sayısı kasıyorum da ???? ???? ????
murcix Council 17 Kas 2021 #1,295 yobb' Alıntı: o ihtiyar benim olduğum yere gelemez Genişletmek için tıkla ... İşler kesat tabi, borç defterini kitleyecek kimse kalmadı ????
yobb' Alıntı: o ihtiyar benim olduğum yere gelemez Genişletmek için tıkla ... İşler kesat tabi, borç defterini kitleyecek kimse kalmadı ????
azash Council 17 Kas 2021 #1,296 yobb' Alıntı: Mesaj sayısı kasıyorum da ???? ???? ???? Genişletmek için tıkla ... Bu sürece dahil olmayı kabul etsemMi ki???
yobb' Alıntı: Mesaj sayısı kasıyorum da ???? ???? ???? Genişletmek için tıkla ... Bu sürece dahil olmayı kabul etsemMi ki???