Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamın Aleykümmmmm @yobb , @comandante , @Namca , @Kadir60 , @MoNoT10 ve aklıma gelmeyen göremediğim bir çok sevgili dostlar . nasılsınız keyifler nasıl ?

oooooo kardeşimmmm yüzünü gören cennetlik artık
çok şükür kendi adıma ben iyiyim asıl sen nasılsın keyfin yerinde mi
yeni yıl iş açısından biraz yoğun bu sebeple forumda online olsamda çok yazamıyorum ( kimse borcunu ödemedi küstüm bu ibişlere ;) )

oooooo kardeşimmmm yüzünü gören cennetlik artık
çok şükür kendi adıma ben iyiyim asıl sen nasılsın keyfin yerinde mi
yeni yıl iş açısından biraz yoğun bu sebeple forumda online olsamda çok yazamıyorum ( kimse borcunu ödemedi küstüm bu ibişlere ;) )

şükürler ağabeyim nasıl olsun bildiğin gibi , geldik buralaradayız artık girebildiğimiz kadar arada arada açıyordu sayfa şimdi açtı güzel oldu bakalım ne kadar daha gitcek :)
benimde işlerim çok yoğun ağabeyim sorma yıllardır çalıştığım birimi değiştirdiler . yeni bir birim kuruldu buranında iş yükü hiç bitmiyor bilmediğimiz işler sıfırdan başladık . kafam oluyor davul . hadi dedim bi deniyeyim ne zamandır girmiyor belki girer foruma :) aman Allahım bir de ne göreyim açıyor :) hemen damladım sayfaya :) eskisi gibi hızlı değil sanırım buralar yada bu sıralar sana borcu var diye millet yazmıyor mu ne :D:D:D:D:D neyse inşallah buralardayım artık arada laf atın ya gelir çökerim muhabbete :D

sen şurdan bana hele bi filtre kahve yollasana ağabeyim şeklimiz olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri