Herkese günaydın hayırlı işler kolay gelsin ????
Piyango kime çıktı acaba ????????????
O zaman herkese @comandante den biggrandedublevaytçaklıtmokamakiyato ver de dostluğumuz pekişsin ????????@comandante bilet aldıysa kesin ona çıkmıştır.
adamın katılıpta kazanamadığı bi çekiliş yok ????
O zaman herkese @comandante den biggrandedublevaytçaklıtmokamakiyato ver de dostluğumuz pekişsin ????????
Haklısın brom ben kibarlığımdan küçük boy istedim ama komutan göönlü geniş adamdır, küçük hesap yapmaz ????????adam milyorları kazandıysa bi biggrandedublevaytçaklıtmokamakiyato ile kutlulamaz ekstralarçbiggrandedublevaytçaklıtmokamakiyato bile ısmarlasa az kalır brocum ???? ????
Çıkmasaydı coktan gelir selam verirdi yani dimi ????@comandante bilet aldıysa kesin ona çıkmıştır.
adamın katılıpta kazanamadığı bi çekiliş yok ????
Birde o taşı çıkaracak 40 akıllı bizim yanımızda ne arar ????Taşı attım kuyuya gene bu köprünün altından cok su akar ????????????
Biz bu kuyuyu kapatip yenisini açalım bence ????????????Birde o taşı çıkaracak 40 akıllı bizim yanımızda ne arar ????
@comandante doğru sööle hakkaten sana mı çıktı????
Birde o taşı çıkaracak 40 akıllı bizim yanımızda ne arar ????
Piyangodan çıksa çıksa kol saati çıkmıştır, o da bozuk olduğu için saati doğru göstermez. Ondan zamanı şaşırmıştır.????????????bence ona çıktı yoksa saat 6 da foruma damlayan adam öğlen olmuş nerdeeeee
Geldim ben geldimmmmm. ???? ????yaz brom sen ben çikin paragöz yancı benim eski çırak ekler birilerini daha yaparız atlangoç bi ekip ???? ????
Boşver taşı bu ekip kompiile evine baskına gidek ????yaz brom sen ben çikin paragöz yancı benim eski çırak ekler birilerini daha yaparız atlangoç bi ekip ???? ????