Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çocukluk kıyaktı beee. büyüyünce böle oldum ???? ????
canım çekti bak şimdi. bilet yolluyom gel bi baskılıyım seni :cool::cool::cool:
Yauuuww de get
Yas kemale ermis ibişi uyandiramion beni baskiliycan,katila katila mi gülsem neapsam ????????????(ibiş komutanin mahalle bakkalinda ki kedinin ismi bu arada yanniş olmasin)....
Bu bi davet mi ?gelirim ama gun veremem malesef abey
He nekadar orada büyümüş olsam da
Artik buralarda duzeni kurdum,ya nasip diyeyim????????

@MoNoT10 sen şimdi bütün gün burda takılırken, gelen müşterilere sistem gitti az bekleticem diyon dimi ????????????
Yoo foruma mobilden giriyorum bisey olsa biri gelse bile
Ekran kilitle-dön devam et-ekran kilitle dön devam et
Foruma girdigimde de cok kalmiyorum formül bu oldugundan oyleymis gibi gözüküyor ????
İsim uzun olduğunda zaten burda olmuyorum,bazen bir iki üç saat girmedigim oluyor ????

nerelerdesin sen kardeşim yaaa. çok özlettin kendini :)
aslında arada bir göz atıyorum :) gözüm üzerinizde yani :D buralar çok değişmiş ama :) yeni yeni insancıklar gelmiş :) hoşgelmiş muhabbetler eskisi gibi güzel mi güzel :) içim gitmiyor değil ancak biliyorsun kısıtlıyız her şekilde dayıcım :) ama bir gün elbet bir gün kavuşacağız diyorum :)

ayrıca bende çok özledim hepinizi özellikle @yobb bacanağımı :D

aslında arada bir göz atıyorum :) gözüm üzerinizde yani :D buralar çok değişmiş ama :) yeni yeni insancıklar gelmiş :) hoşgelmiş muhabbetler eskisi gibi güzel mi güzel :) içim gitmiyor değil ancak biliyorsun kısıtlıyız her şekilde dayıcım :) ama bir gün elbet bir gün kavuşacağız diyorum :)

ayrıca bende çok özledim hepinizi özellikle @yobb bacanağımı :D
illaki ;) bacanağını salla gitsin. sevmiyim ben yupişi ardıkın ???? ???? ????

illaki ;) bacanağını salla gitsin. sevmiyim ben yupişi ardıkın ???? ???? ????

seversin sennnn seversin kızdıysan da gelsin iki laf söylersiniz birbirinize sonra yine aranız ballı kaymaklı olur :D o yüzden arınıza girmimmm :D
neyse ben işlerime döneyim bakim birazda allaha emanet seviyorum hepinizi kendinize dikkat edin bir telefon kadar uzağım :) alo demeniz yeterli :)
üzerine alınan herkese selam olsun görüşmek üzere ;)

seversin sennnn seversin kızdıysan da gelsin iki laf söylersiniz birbirinize sonra yine aranız ballı kaymaklı olur :D o yüzden arınıza girmimmm :D
neyse ben işlerime döneyim bakim birazda allaha emanet seviyorum hepinizi kendinize dikkat edin bir telefon kadar uzağım :) alo demeniz yeterli :)
üzerine alınan herkese selam olsun görüşmek üzere ;)
iyi geceler abim. arayı uzatma ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri