comandante
Council
@Kadir60 bu seni gözüne kestirdi. kaç kaççççççççççç ???? ???? ????Eyw abim cansın
Ya bisi dicem senin ev araba kimin üstüne abi......
????????????
@Kadir60 bu seni gözüne kestirdi. kaç kaççççççççççç ???? ???? ????Eyw abim cansın
????????????
İpimle kuşağım. Üstüme heeeeeç bişey yohhhh. ???? ???? ???? ???? ????Eyw abim cansın
????????????
dün yabdırdım benGitti mi o
Eee şey komutan abim senin evin daski ni zaman bitiyo ????????
???? ???? ????dün yabdırdım ben![]()
"içerim maviyi gaçacak yer ararsın" diyo burada üstat ???? ???? ????İpimle kuşağım. Üstüme heeeeeç bişey yohhhh. ???? ???? ???? ???? ????
300m2 lennnn. demizlik parası belimi büküyo zaten ???? ???? ????Huysuz ihtiyarlar nolcek ????????????
Gidiyom ben
Ama bak bi @comandante abi senin ev ufak geliyo ufak
Ferah bi ev al kendine almadan bana haber ver ama ????????????
Abi bel onemli,hayat sigortasi da öyle300m2 lennnn. demizlik parası belimi büküyo zaten ???? ???? ????
ayde başga gapıya yiğenim aydeeeeeeAbi bel onemli,hayat sigortasi da öyle
Simdi uzun uzun anlatmim anladin sen ????????????
Taam tmm kendini dusunmeyeni ben hec düşünmem neeeisim olur yauwwayde başga gapıya yiğenim aydeeeeee![]()
![]()
![]()
Madem bi eyilik yapmah isdiyon versene 20 yıl durasıya ödemesi ölesiye heç almayasıya ????Taam tmm kendini dusunmeyeni ben hec düşünmem neeeisim olur yauww
Ben seni sevdiğimden didim ammaaa
Boşa imiş ????????????
2 3 fire dışında gayet güzeldi@comandante abi neyse boşver benim isler karisik noldu su bulusma haftasonu geldi mi millet
aleader orbit aldım2 3 fire dışında gayet güzeldiseviyorum ben bu buluşmaları yaaa
![]()
Hayirli olsun abime ????aleader orbit aldım![]()
![]()
swag çok hafif geldi. ato moddan ağır. cold steelde çok ağır ama güzel denk düştü resin orbit aldım bende
![]()
Hayırlı olsun, hep güzel günlerde kullanaleader orbit aldım![]()
![]()
swag çok hafif geldi. ato moddan ağır. cold steelde çok ağır ama güzel denk düştü resin orbit aldım bende
![]()
yoktu maalesefHayirli olsun abime ????
Solo yok muydu denemedin mi onu da
Buluruz beyaa sen yeterki iste ????yoktu maalesef![]()