comandante
Council
2 nalço 2 coşkun diyo işde ???? ???? ????Çoğaltmak derken ?? ????
2 nalço 2 coşkun diyo işde ???? ???? ????Çoğaltmak derken ?? ????
İciniz fesat kardesim hakkiyle isimizi yapmaya bile izin vermiyorlar bu memleketteÇoğaltmak derken ?? ????
Haaa öyle çoğaltmak ???? ???? ???? ???? ????2 nalço 2 coşkun diyo işde ???? ???? ????
Tabi ya. Siz çoğaltırken fesatlık yok, biz sorunca içimiz fesat ???? ????İciniz fesat kardesim hakkiyle isimizi yapmaya bile izin vermiyorlar bu memlekette
Cok dertliyim cok ????????????
derdini yirim senin. çokk acıdım çokkkk ???? ???? ????İciniz fesat kardesim hakkiyle isimizi yapmaya bile izin vermiyorlar bu memlekette
Cok dertliyim cok ????????????
Kahrolsun kapitalizm ????????????Tabi ya. Siz çoğaltırken fesatlık yok, biz sorunca içimiz fesat ???? ????
Acıma, sonra adımız başka şeye çıkıyo ????derdini yirim senin. çokk acıdım çokkkk ???? ???? ????
O neaamis oyle acima yetime der gibi ????????????Acıma, sonra adımız başka şeye çıkıyo ????
dümen döner sap dönerO neaamis oyle acima yetime der gibi ????????????
Merak etme abi bizim sektörde her zaman kivirmanin bi yolu vardir
Dumende her zaman bize döner
Rota belli yeaaaaani ????????
Sen sadece sıkıştırdım zannedersin ????
Onda hemfikiriz zaten de lakin erkek tilki hesabı biz o hakkımızı savuşturduk. Tecrübe kazandık.İkinci olmazzzzz ????O neaamis oyle acima yetime der gibi ????????????
Merak etme abi bizim sektörde her zaman kivirmanin bi yolu vardir
Dumende her zaman bize döner
Rota belli yeaaaaani ????????
Sen sadece sıkıştırdım zannedersin ????
yimiyoz ardıkın biz ???? ???? ????Onda hemfikiriz zaten de lakin erkek tilki hesabı biz o hakkımızı savuşturduk. Tecrübe kazandık.İkinci olmazzzzz ????
En kisa sürede bu isi birakmak lazımOnda hemfikiriz zaten de lakin erkek tilki hesabı biz o hakkımızı savuşturduk. Tecrübe kazandık.İkinci olmazzzzz ????
Bak on yıllardır @comandante de bende KK kullanmıyoruz ????Onda hemfikiriz zaten de lakin erkek tilki hesabı biz o hakkımızı savuşturduk. Tecrübe kazandık.İkinci olmazzzzz ????
Vereyim abime bi kk bak hem taksit yapar genis genis odersin ????????????yimiyoz ardıkın biz ???? ???? ????
Mesai saatleri dışında canımsın, mesai saatleri içinde selam aleykümselam o da uzaktan neme lazım borçlu falan çıkarız ????En kisa sürede bu isi birakmak lazım
İnsanlar hep önyargılı yaklasiyo bana
Yohsam pambuk gibi cucuuum ben ????????
En kisa sürede bu isi birakmak lazım
İnsanlar hep önyargılı yaklasiyo bana
Yohsam pambuk gibi cucuuum ben ????????
Eyw abim cansınMesai saatleri dışında canımsın, mesai saatleri içinde selam aleykümselam o da uzaktan neme lazım borçlu falan çıkarız ????
Yimezlerrrr ????Eyw abim cansın
Ya bisi dicem senin ev araba kimin üstüne abi......
????????????