yobb
Council
Abi bu kasinti degil simdi itiraf et İstanbulun en kozmopolit en revaçta bi bolgesine gitsen geri donmen ertesi gün hadi söyle ????????????
adam haklı ihtiyar ???? ???? ????
Abi bu kasinti degil simdi itiraf et İstanbulun en kozmopolit en revaçta bi bolgesine gitsen geri donmen ertesi gün hadi söyle ????????????
aha bi çanakçı dahaadam haklı ihtiyar ???? ???? ????
Ha sen zamanında ben İstanbula gitmem İstanbul bana gelsin diyerek yerlestin dimi oraya simdi meyvesini topluyosun yani ????????????ben gitmiyomki onlar geliyosaksıyı çalıştırcan ben gibim olummmmmmmmmmm ???? ???? ????
aha bi çanakçı daha
aynen öleHa sen zamanında ben İstanbula gitmem İstanbul bana gelsin diyerek yerlestin dimi oraya simdi meyvesini topluyosun yani ????????????
ince dokundurmalarımı hissedemiyon bugün nedensesende ona çanakçı buna çömlekçi buna şakşakçı bu arkadaş
yokmu hiç sağında solunda bir ekonomist bi fizibite uzmanı bi koordinatör
nasıl bi hayat geçirdin sen meslek bilmezsin hiç ???? ???? ????
sende ona çanakçı buna çömlekçi buna şakşakçı bu arkadaş
yokmu hiç sağında solunda bir ekonomist bi fizibite uzmanı bi koordinatör
nasıl bi hayat geçirdin sen meslek bilmezsin hiç ???? ???? ????
ince dokundurmalarımı hissedemiyon bugün nedense![]()
senin kısmetine de bi gün kaldı. haydarcık seni bekliyoNe doktorlar ne mühendislerle niyetlenmiş ama şakşakçı çömlekçilere kısmet olmuş ???? ???? ????
Oyle deme istese bulamaz bizim gibisini bence bi daha düşünsün ????????????Ne doktorlar ne mühendislerle niyetlenmiş ama şakşakçı çömlekçilere kısmet olmuş ???? ???? ????
yok yok bugün anlamadın cacık elemanıabi bende görüş hep ince
hep detaycıyım biliyon tontik yanaklım ???? ???? ????
istemekmi. de bi gidinde kurtulayım diye bakıyom leeeeeOyle deme istese bulamaz bizim gibisini bence bi daha düşünsün ????????????
Yobb kardeşim bu kadar incelige lüzum yok adamda ince gormekten hassasiyet yukselmesi yapio herseyde mana arar olmus baksana ????????????abi bende görüş hep ince
hep detaycıyım biliyon tontik yanaklım ???? ???? ????
iki adım ötemdesin. yolum üzeri. dikkatini çekimmmYobb kardeşim bu kadar incelige lüzum yok adamda ince gormekten hassasiyet yukselmesi yapio herseyde mana arar olmus baksana ????????????
Tansiyon gibim
Nereye gidem nereye ????????istemekmi. de bi gidinde kurtulayım diye bakıyom leeeee![]()
![]()
![]()
Gel gel beklerim her zaman basim üstüne abim ayip ettin ????iki adım ötemdesin. yolum üzeri. dikkatini çekimmm![]()
Giderken bana da uğra bari, çay içek ????iki adım ötemdesin. yolum üzeri. dikkatini çekimmm![]()