sotw
Council
Kanka dedik arada bize de mi lölö ???? ????bugün yazmıştım ben ona sen ben iç yazıcak başka birini buluruım ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 28584
Kanka dedik arada bize de mi lölö ???? ????bugün yazmıştım ben ona sen ben iç yazıcak başka birini buluruım ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 28584
kankiş deelmiydi oKanka dedik arada bize de mi lölö ???? ????
???? ????Kanka dedik arada bize de mi lölö ???? ????
bi takka kafama takıldı bak şincik. bu lölö ne demek oluyo. açıklasana biKanka dedik arada bize de mi lölö ???? ????
O dündü ,enaz iki katı yazmıştır dün ???? ????kankiş deelmiydi o![]()
![]()
kısır deel okusla çikini sevme günü olarak değiştirdik biz onun adını![]()
![]()
![]()
ben sana ne didim. tekirdağa gel okusçuk seni getirir dimedimmi. ah şu bebeler ahhh kafalarına göre iş yapmaya çalışmıyolarmıbende geliyim dedim otobüten bilet bakayım dedim
abi nereye gidicen dedi istanbul dedim
tamam dedi yerimiz var
sonra beylikdüzüne servis var mı dedim
abi kusura bakma yerim kalmadı dedi
nedir bu beylikdüzü olayı abim ???? ???? ????
bi takka kafama takıldı bak şincik. bu lölö ne demek oluyo. açıklasana bi
bende şarkı söliycem sana zatenC.tesi anlatırım yüzyüze ???? ????
ben sana ne didim. tekirdağa gel okusçuk seni getirir dimedimmi. ah şu bebeler ahhh kafalarına göre iş yapmaya çalışmıyolarmı
Ben biliyom o şarkıyı ???? ???? ???? Uçangiller le alakalıydı ????????????bende şarkı söliycem sana zaten![]()
![]()
![]()
bende şarkı söliycem sana zaten![]()
![]()
![]()
Tekirdağ dan önceki son çıkış ???? ???? ????ama geçen mesela kadıköye geldim taksiyle geliyim dedim
iyi günler nereye gidiyoruz dedi
beylikdüzü dedim
abi kusura bakma 9 da evde olmam lazım dedi iyide saat daha 3 dedim
abi beylikdüzü diyosun tekirdağ olsa gider gelirim ama orası zor dedi
nedir abi bu beylikdüzü olayı![]()
![]()
![]()
coğrafyan kaçtı senin bebem. öretmenin görse ağlar yeminen. salla da usturuplu sala bari. önce haritaya bak bi ???? ???? ????ama geçen mesela kadıköye geldim taksiyle geliyim dedim
iyi günler nereye gidiyoruz dedi
beylikdüzü dedim
abi kusura bakma 9 da evde olmam lazım dedi iyide saat daha 3 dedim
abi beylikdüzü diyosun tekirdağ olsa gider gelirim ama orası zor dedi
nedir abi bu beylikdüzü olayı![]()
![]()
![]()
Oraya gidebilmek icin Tekirdağ daha iyi bir secimbende geliyim dedim otobüten bilet bakayım dedim
abi nereye gidicen dedi istanbul dedim
tamam dedi yerimiz var
sonra beylikdüzüne servis var mı dedim
abi kusura bakma yerim kalmadı dedi
nedir bu beylikdüzü olayı abim ???? ???? ????
aha bi kaşıntılı daha geldiOraya gidebilmek icin Tekirdağ daha iyi bir secim
Artık sen düşün köy mü kasaba mi
Ayri bi memleketcik mi
Merak etmiyo da degilim hangi boslugundan faydalandilar da attilar bu ihtiyari oralara ????????????
Ben biliyom o şarkıyı ???? ???? ???? Uçangiller le alakalıydı ????????????
yok leylek gagası uzun olan yılan çıkarmaya yarayanındanhani şu bülbüllü olan mı ???? ???? ????
Abi bu kasinti degil simdi itiraf et İstanbulun en kozmopolit en revaçta bi bolgesine gitsen geri donmen ertesi gün hadi söyle ????????????aha bi kaşıntılı daha geldi
ben gitmiyomki onlar geliyoAbi bu kasinti degil simdi itiraf et İstanbulun en kozmopolit en revaçta bi bolgesine gitsen geri donmen ertesi gün hadi söyle ????????????