sotw
Council
Kesene bereket ????Afiyetler olsun bari ????
Kesene bereket ????Afiyetler olsun bari ????
Borsa gibin bazen aynı bazen yüksekten yazıyor ????Soylenen caylari tostlari da burdaki siparislere göre yazmio zaten ????
Neye endeksli onu da aciklasaydin keşke be komutan ????????????
Açıklarsam ortalık karışır yupişe yazık olur. severim bebeyi. o kadanda deel yaniSoylenen caylari tostlari da burdaki siparislere göre yazmio zaten ????
Sen ufaktan bi çıtlat gomtanım ,yabancı yok bizbizeyiz ???? ????Açıklarsam ortalık katışır yupişe yazık olur. severim bebeyi. o kadanda deel yani
cumartesi yanaştır kulağına diyemSen ufaktan bi çıtlat gomtanım ,yabancı yok bizbizeyiz ???? ????
seni kollamasam sen cacık olcan. hoş seni doğrayacak yoğutta en az 100 kilo falan olur. değmezsinbir zamanlar bitcoin de cacıktı ama bak şimdi noldu ihtiyar ???? ???? ????
seni kollamasam sen cacık olcan. hoş seni doğrayacak yoğutta en az 100 kilo falan olur. değmezsin![]()
![]()
![]()
![]()
çikine yazacaksan vir gelsinsaol abim bilirim çok seversin beni
aynı şekilde sende bilirsin bende severim seni
çay veriyim mi abime![]()
![]()
bugün yazmıştım ben ona sen ben iç yazıcak başka birini buluruım ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 28584
sağol yiğenim sen bulursun birini artıkın çiziktircek![]()
![]()
![]()
![]()
şaşırdımmı dabikim hayırbulurum bulurum abim baktım bulamadım sana yazarım nasılsa![]()
![]()
![]()
Soylenen caylari tostlari da burdaki siparislere göre yazmio zaten ????
tercümesi : kafama göre iteliyom ???? ???? ???? ????şimdik onun sabit bi değeri yok
türkiyenin 7 farklı bölgesindeki toplamda 20 değişkene endeksli bir tablodan ortalama değer çıkıyor![]()
kısır deel okusla çikini sevme günü olarak değiştirdik biz onun adını@comandante ihtiyar hafa sonu kısır günü var mı ???? ????