yobb
Council
en fazla birini sağına birini soluna alır sende ORTA larında durur selfi çekersin

gün ola harman ola yupişimen fazla birini sağına birini soluna alır sende ORTA larında durur selfi çekersin![]()
![]()
![]()
![]()
sen olayı yanlış anladın yupişin brosuOoo bunlar zayıf oldu, ortimle ben ezeriz ????????????
yupişin ipine sarılma düşersin amannnnn ???? ???? ????Ooo bunlar zayıf oldu, ortimle ben ezeriz ????????????
Yav ortim diyorum, sen hala çekirge mekirke, kolla kendini ihtiyar ????????????sen olayı yanlış anladın yupişin brosuezme filan değil. çekirge levo ne yapıcağını biliyo. direkt bam bam bam
![]()
tehlikeyi uzakta arama ortine bak demişler. bence sen yanılıyon okusçukkkYav ortim diyorum, sen hala çekirge mekirke, kolla kendini ihtiyar ????????????
O eldivenleri satar nakite çeviririz biz ????corona morona diye 5 kat ildiven dakmış. benden dimesi okussss ???? ???? ????
kullanılmış lennnnnn püfffffff kokar ooo ığğğğğğğğ ???? ???? ???? ????O eldivenleri satar nakite çeviririz biz ????
Açılış 08:30 kapanış 18:00 erken goygoy bırakanlar @comandante nin haydar koleksiyonunu yakından görebilecekler ????Şouraya açılış-kapanış saatlerini belirten tabela koyun baĞri
Kıhh kıhh kıHh
ATO,mod vs nedir?Claptonu cikartip nife30 ile tc yapayim dedim, aromami kaybettim bulanlarin insaniyet namina..![]()