Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydınnnnnnnnnn :)

@comandante çakma komutan gel bi gel meslekler bölümünde bişeyler yazmışın
yan meslek olarak gece E5 de yaptığın işi yazmamışın yalnız :cool::cool::cool:
Simit, su neyim satıyor galiba :)

yok abim simit suyla işim olmaz. gece dışarı çıkmam hep bu yupiş yüzünden.
ikinci bi gişiliği oluştu bu goygoydan beri. işten eve dönünce üsdünü başını bi acayip değişdirip yüzünü neyin boyuyo.
sonra da Kordonda dolaşıyo.
biri kötü bişey yapmassın gül gibi çocuğa diye ardında dolaşıyom. koruyup kolluyom delikanlımızı ;)
şişşşttt ses edmeyin gendinin bile haberi yohhhhhh o beni e5 te dolaşıyo sanıyo. ;) ;)

Günaydınnnnnnnnnn :)

yok abim simit suyla işim olmaz. gece dışarı çıkmam hep bu yupiş yüzünden.
ikinci bi gişiliği oluştu bu goygoydan beri. işten eve dönünce üsdünü başını bi acayip değişdirip yüzünü neyin boyuyo.
sonra da Kordonda dolaşıyo.
biri kötü bişey yapmassın gül gibi çocuğa diye ardında dolaşıyom. koruyup kolluyom delikanlımızı ;)
şişşşttt ses edmeyin gendinin bile haberi yohhhhhh o beni e5 te dolaşıyo sanıyo. ;) ;)

ya bunu yazarken sen bile inanmadın itiraf et ihtiyar çok basit kaldı bu yaaaaaa
neyse görmek isteyenlere işte huzurlarınızda @comandante

coma.jpg

ya bunu yazarken sen bile inanmadın itiraf et ihtiyar çok basit kaldı bu yaaaaaa
neyse görmek isteyenlere işte huzurlarınızda @comandante

Ekli dosyayı görüntüle 27504
kendi resmine benim adımı vermek. çok yaratıcısın çokkkkkkkkkkkkk ???? ???? ???? ???? ????
şimcik ben 80 sen 40 larında olunca resime bakan anlayacak kimin kim olduğunu şapşik.
gafil muhbir oldun loooooooooo ????????????????

kendi resmine benim adımı vermek. çok yaratıcısın çokkkkkkkkkkkkk ???? ???? ???? ???? ????
şimcik ben 80 sen 40 larında olunca resime bakan anlayacak kimin kim olduğunu şapşik.
gafil muhbir oldun loooooooooo ????????????????

ya bırak allasen ne yapsan
ya o sensin diyon
ya seninkiydi unuttun mu diyon
ya kıvırma diyon
ya benimki daha büyük diyon

böyle olmaz ama abi kabullen artık bazı gerçekleri hep inkar hep iftira yazık ama ???? ???? ????

şincik bahhh yupişim.
goygoyun gıdemlilerinden @sihirbaz @sotw @lvnt74 @Ahmet @Escobar ve bi dünya daha sihirli kardeşlerimle yüzyüze görüşdük, buluştuk, koklaştık falan filan.
beni danıyolar yanim. ama seni gören yoğğğğ. ;)
ifdira diyon yalan dolan diyonda kuburdan bişi atacağın zaman azcık toriği salla ;)
heee torik boş diyosan onada tamam.
sus odur yerine bebe ???? ???? ????

yüzzzzüüüük sağlam olack diyorsun ki allaha şükür benim sağlam
ihtiyar sen bırak bu kadar hikayeyi de 2 gün önce ne yedin onu de bakam hatırlıyon mu :cool::cool::cool:
görüş mevzusuna gelince ispata gerek yok ama @HMA ya sorabiliriz tipimi kaydımızı kuydumuzu,
allasen köpeğe kazak giydirip bu saatte dolaştıran adamsın sonra benn seni biraz efemine gördüm diyince salllıyonda salllıyooonnnnn ????????????
ah be abim asıl sen hangi yüzünle bu adamlarla görüşüyon onu de bana
yada ben şuan kime yazıyorum
pembişleri takınmış elinde kazaklı köpek gezdiren komutaniyeeee ye mi
yoksa bildiğimiz tanıdığımız komutana mı ???? ???? ???? ????

yüzzzzüüüük sağlam olack diyorsun ki allaha şükür benim sağlam
ihtiyar sen bırak bu kadar hikayeyi de 2 gün önce ne yedin onu de bakam hatırlıyon mu :cool::cool::cool:
görüş mevzusuna gelince ispata gerek yok ama @HMA ya sorabiliriz tipimi kaydımızı kuydumuzu,
allasen köpeğe kazak giydirip bu saatte dolaştıran adamsın sonra benn seni biraz efemine gördüm diyince salllıyonda salllıyooonnnnn ????????????
ah be abim asıl sen hangi yüzünle bu adamlarla görüşüyon onu de bana
yada ben şuan kime yazıyorum
pembişleri takınmış elinde kazaklı ***** gezdiren komutaniyeeee ye mi
yoksa bildiğimiz tanıdığımız komutana mı ???? ???? ???? ????
1. yüzzzzüüüük sağlam diyonda gündüzkü halinden eser yok geceleri ama :unsure: :unsure:
2. hastaydım peynir ekmek yedim çayla ;)
3. bi gişiylen olmaz o işler. gel de bi görek mahcemalini ;)
4. hasda hayvanımı da buraya aled ettin ya neyse. hiç değilse hayvanseverim sen gibim neyse sussayım divam edmeyeyim :D :D :D
5. bana yazıyonda ben gimle görüşüyom o bellideeell yupi yupiş yupişçikkkk
6. kendi resmini sağda solda benmişim gibi elin adamlarına gösderme. biri resimdekinin sen olduğunu anlar kötü şeylere maruz galabilirsin. kamu spotunu yapıp mekdubuma zon veriyom deliganlı yupişçiğim :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri