Kadir60 Council 19 Ocak 2020 #1,289 magurler' Alıntı: Günaydııınnn. Genişletmek için tıkla ... Günaydın.Bu gün güzel bir gün benim için. Umarım sizler için de öyle olur.
magurler' Alıntı: Günaydııınnn. Genişletmek için tıkla ... Günaydın.Bu gün güzel bir gün benim için. Umarım sizler için de öyle olur.
Kadir60 Council 19 Ocak 2020 #1,290 Bu arada hala kar yok. Mübarek yağsa ortalık temizlenecek ama hayırlısı. Mülk Onun.Karışmak olmaz.
Basagar Community 19 Ocak 2020 #1,294 blackohm' Alıntı: ben pazar pazar çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... O sıkıntı bende de var.
yobb Council 20 Ocak 2020 #1,297 günaydın ahali haftanın bu ilk gününde önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında bi milyon dolar sizinle olsun ha bide @y€a rahatlığını da unutmamak lazım ????????
günaydın ahali haftanın bu ilk gününde önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında bi milyon dolar sizinle olsun ha bide @y€a rahatlığını da unutmamak lazım ????????
yobb Council 20 Ocak 2020 #1,298 biz bi suyu koyalım bakalım korsan çaycılar direk dansçıları kıvrak dansöz ortada çok