Oglen vakti gunaydin diyene huysuz ihtiyar kizio emmiYav bu hayatta şu "tünaydın" kelimesini bir türlü anlayamadım. Günaydın tamam, günün aydın olsun dileğiyle veya gün aydınlandı haberin olsun bildirimi amacıyla kullanılıyor. Bu "tün" ne acaba, hangi amaca hizmet ediyor.????
Ihtiyarlık işte, unutuyor bazen fazla şeetmemek lazım ????Oglen vakti gunaydin diyene huysuz ihtiyar kizio emmi
Zopayi yedireceen illa bize
Gerci kendi de tünaydın demiş
Bu ne perhiz bu ne ihtiyaaaaar ????????????
Yupi boşuna demio desene sabah başka akşam başka ????????????Ihtiyarlık işte, unutuyor bazen fazla şeetmemek lazım ????
Aman diyim arkanı kolla ???? Fazla üstüne gidince agresifleşiyor ????Yupi boşuna demio desene sabah başka akşam başka ????????????
Bilmem mi ????Aman diyim arkanı kolla ???? Fazla üstüne gidince agresifleşiyor ????
Bilmem mi ????
Cok korkuyom ters bisi dicek diye ????
Ciddi olmadigimizi biliodur heral isimiz goygoy birbirimize takilmadan yasarsak hayat sıkıcı olur bir noktadan sonra ????
Saat 12 ye kadan günaydın sonrsı tünaydın denir a benim şapşik bankmanim ????????Oglen vakti gunaydin diyene huysuz ihtiyar kizio emmi
Zopayi yedireceen illa bize
Gerci kendi de tünaydın demiş
Bu ne perhiz bu ne ihtiyaaaaar ????????????
Sen kendini unutturdun esas. Evlilik aramızı bozdu mu ne ????????????Unuttunuz beni iyice he.
???????? çok kıpraşıyon çokkkkIhtiyarlık işte, unutuyor bazen fazla şeetmemek lazım ????
22-8@comandante akşam üzeri uyanınca ne yazılıyo, bilemedim ????
Tamam ozaman, 22-8 @comandante ????????
Bilmukabele ????Geceniz güzel olsun
Basustune komutanımSaat 12 ye kadan günaydın sonrsı tünaydın denir a benim şapşik bankmanim ????????