Saldıray Abi
Community
Günaydın efeeem
Nasıl oldun kardeşim? Biraz daha iyimisin?Günaydın efeeem
Abi valla fena değilim az daha düzeldim oğlanda hasta cumaya kadar sabır sonra izin aldım 1 hafta yatar dinlenirim.Nasıl oldun kardeşim? Biraz daha iyimisin?
Allahım tez zamanda şifa versin kardeşim. Çok Çok Geçmiş olsun.Abi valla fena değilim az daha düzeldim oğlanda hasta cumaya kadar sabır sonra izin aldım 1 hafta yatar dinlenirim.![]()
Geçmiş olsun kardeşim, fena salgın var bende düşmek üzereyim sankiAbi valla fena değilim az daha düzeldim oğlanda hasta cumaya kadar sabır sonra izin aldım 1 hafta yatar dinlenirim.![]()
Geçmiş olsun abicim. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.Geçmiş olsun kardeşim, fena salgın var bende düşmek üzereyim sanki
Yine bi kıvırma çalkalama. Sabit dur azcık. Sağın solun hep bi oynak. Yakışmıyo sana.abi üzülcek bişey yok yanlşış anladın sen gene beni
senin için biraz rahatsız duruyordu maşallah turp gibi olmuş diyolar demek istemiştim
için kötü için al bende başka bişey demiyom bundan sonra sana
dersem de iki şey derim bir şey demem![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun kardeşim ????Abi valla fena değilim az daha düzeldim oğlanda hasta cumaya kadar sabır sonra izin aldım 1 hafta yatar dinlenirim.![]()
Bizdeki mikrobu kıracak stok sende vardır herhalde, bi el at istersen bu işe ????Forumunda çoğumuz hastayız
Forumu bi ilaclatsak mı ne yapsak ?
Hasta olan tüm buhardaslara geçmiş olsun
Forumunda çoğumuz hastayız
Forumu bi ilaclatsak mı ne yapsak ?
Hasta olan tüm buhardaslara geçmiş olsun
Yine bi kıvırma çalkalama. Sabit dur azcık. Sağın solun hep bi oynak. Yakışmıyo sana.
Haaa ben zaten oynağım (-ki bence öylesin ????????) diyorsan o başka ????????
Sağol dedem iyileşeyim gelecem yanınaGeçmiş olsun kardeşim ????
edeyim stoklar iyi bu grip salgınını yenebilirizalkol ile dezenfekte et bizi üstad ???? ????
Ben chivas ile akşam bir test edeyim hiç aklıma gelmemiştiedeyim stoklar iyi bu grip salgınını yenebiliriz![]()
votka varsa hocam içine biraz karabiber at ve sek içBen chivas ile akşam bir test edeyim hiç aklıma gelmemişti![]()
Votka yok ama viski sanki yaka yaka inerken temizler gibivotka varsa hocam içine biraz karabiber at ve sek iç