Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, şirin baba...Günaydın Dostlar. Baltalimanı Kemik Hastanesinden Saygılarımla. Ameliyat saatini bekliyorum. Hayırlısı bakalım. Kalın sağlıcakla. ????
Geçmiş olsun şirin baba ????Günaydın Dostlar. Baltalimanı Kemik Hastanesinden Saygılarımla. Ameliyat saatini bekliyorum. Hayırlısı bakalım. Kalın sağlıcakla. ????
Geçmiş olsun abi,Allah yardımcın olsun,acil şifalar versinGünaydın Dostlar. Baltalimanı Kemik Hastanesinden Saygılarımla. Ameliyat saatini bekliyorum. Hayırlısı bakalım. Kalın sağlıcakla. ????
Günaydın herkese hayırlı işler kolay gelsin ????
812 bin dolarin benimle olmasini istiyorum ama bu siralar pek oynak
Gelemem ben bi oyle bi böyle ????????
Attim kasaya ne hali varsa görsün orada ????
Geçmiş olsun acil sifalar dilerimGünaydın Dostlar. Baltalimanı Kemik Hastanesinden Saygılarımla. Ameliyat saatini bekliyorum. Hayırlısı bakalım. Kalın sağlıcakla. [emoji4]
300 liralik kötü mu gunler ????????????????????Kötü günler için bende 300 lira attım bankaya ???? ????
Üçün beşin hesabını mı yapıcaz şimdi ????300 liralik kötü mu gunler ????????????????????
O zaman hergun ayni olur abi???????????????? ozel bi gun çünkü ????Üçün beşin hesabını mı yapıcaz şimdi ????
Allah acil şifalar versin. Herkese selamlar ????Günaydın Dostlar. Baltalimanı Kemik Hastanesinden Saygılarımla. Ameliyat saatini bekliyorum. Hayırlısı bakalım. Kalın sağlıcakla. ????
300 liralik kötü mu gunler ????????????????????
7 milyon dolarlık olan kiyamet heral ????????????????kötü günleri ayırdım ben 300 liralık 500 liralık 7 milyon dolarlık diye ???? ????