ByMERZİFONLU
Community
Bu çayır manyakları meselesi üzerine kurban bayramı çok manidar olmadı mı ???? Cümleten bayramınız mubarek olsun ????
Çayır manyakları hakkında konuşurken dikkat et çok yakınındayım ????Bu çayır manyakları meselesi üzerine kurban bayramı çok manidar olmadı mı ???? Cümleten bayramınız mubarek olsun ????
temsili @sihirbaz benziyoda yawwwBu çayır manyakları meselesi üzerine kurban bayramı çok manidar olmadı mı ???? Cümleten bayramınız mubarek olsun ????
İyiyiiiiizz ????Günaydın ahali. Saygılarımla sevgilerimle. Nasılsınız iyimisiniz?
İyiyiiiiizz ????
Nolsun be abim kör topal yanlıyoz işte.Günaydın ahali. Saygılarımla sevgilerimle. Nasılsınız iyimisiniz?
Çayır manyakları hakkında konuşurken dikkat et çok yakınındayım ????
Akşam zor, başka bi zaman kısmetse ????Yok yaawwv bişi demedim, manyakmıyım ben ????
Komşu gel komşu ???? meşazı aldım. Akşama görüşek ????
Akşam zor, başka bi zaman kısmetse ????
Geçmiş olsun abi,evin yolunu bulamayanlarda var ????Daha yeni eve geldim beya.
Moruk çok yoruldum. Anlatamam sana. Büyükçekmeceden başlayıp Anadolu Kavağı - Anadolu Feneri - Hidiv Kasrı - Kanlıca - Beşiktaş - Şişli - Beylikdüzü - Büyükçekmece ev yeter yavs. ????????????Geçmiş olsun abi,evin yolunu bulamayanlarda var ????
şöferrrrrr ???? ???? ???? ????Moruk çok yoruldum. Anlatamam sana. Büyükçekmeceden başlayıp Anadolu Kavağı - Anadolu Feneri - Hidiv Kasrı - Kanlıca - Beşiktaş - Şişli - Beylikdüzü - Büyükçekmece ev yeter yavs. ????????????
Mecburen abicim. Hanım deyince akan sular duruyor. ????????????????şöferrrrrr ???? ???? ???? ????
En doğrusunu yapmışsın. Bir günün vücut yorgunluğu her günün beyin yorgunluğundan evladır.????Mecburen abicim. Hanım deyince akan sular duruyor. ????????????????
Yaşıyorsun bu hayatı????????????Moruk çok yoruldum. Anlatamam sana. Büyükçekmeceden başlayıp Anadolu Kavağı - Anadolu Feneri - Hidiv Kasrı - Kanlıca - Beşiktaş - Şişli - Beylikdüzü - Büyükçekmece ev yeter yavs. ????????????