YANCI
Council
Abi sen bitemiz hava al gez dolaş bırak benim peşimi"merkeze alın bunu" da dedimi. işte o kötü levom![]()
Abi sen bitemiz hava al gez dolaş bırak benim peşimi"merkeze alın bunu" da dedimi. işte o kötü levom![]()
Ne bileyim, belki canın çeker mazallahAbi naaptın yaw o kadarda değil hani ???? ???? ???? ???? ???? ????
Hayırdır inşallah bu ihtiyar heyeti benlen uğraşıyorlar bi Kadir abi bi komutan yoksa ikisi aynı adammı.Kllcığı attım yönetim düşünsün banane ????Ne bileyim, belki canın çeker mazallah![]()
???? ???? ???? ???? ????Hayırdır inşallah bu ihtiyar heyeti benlen uğraşıyorlar bi Kadir abi bi komutan yoksa ikisi aynı adammı.Kllcığı attım yönetim düşünsün banane ????
yarın çayır çimene gelcen
tikkatli ol bence yeğen
checkmate
Bende sizden sayılırım ???? ???? ???? ????
nası bi yanlama bu levo ???? ???? ???? fizik matematik kimya bütün kuralları oynattın yerinden 3 numero.![]()
Kamyona sahip olun ????
Seviyoz seni????Hayırdır inşallah bu ihtiyar heyeti benlen uğraşıyorlar bi Kadir abi bi komutan yoksa ikisi aynı adammı.Kllcığı attım yönetim düşünsün banane ????
Şahsiyetimizin farkındayız Komutan. Çayır Çimen oynayalı çok olduYaşım kemale ermeye yakın olsa hasret duyardım. Lakin böyle bir durum mevcut değil
Seni Toprak kokusu çekiyor sanırım
Kolay değil Rap06 Ben Kadir60 ve y€a mahşerin 4 atlısı gibi kadro o sebeple çok görmemek lazım. Neticede YAncılık pozitif yarar üzerine kurulmuş bir felsefedir
Çok çayırda çimende gezmesin söyleyin.D
Ama uzaktan????????????Seviyoz seni????
Duygular karşılıklıSeviyoz seni????
Saat verdim konum verdim 3 gün süreyle istanbulda olacağım .
Yanımıza gelme diyosun ????Ama uzaktan????????????
Kusura bakma tedbirli olmak lazım☺Ama uzaktan????????????
Saat verdim konum verdim 3 gün süreyle istanbulda olacağım .
Covid den dimi abim ????Kusura bakma tedbirli olmak lazım☺
Senin LEVEL ine yaklaşan bile olmamıştır. Muhteşemsin. ???? ???? ???? ???? ????Covid den dimi abim ????