söylenti o yoğğ öle bişi. furuyoz sadeceKarşı görüşlü olanları beğenme tuşuyla tokatlıyor muşsunuz diye duydum![]()
Önce barnaklayacak bi konu bulman lazım, ben kaçırdım mesela şimdilik ???? ????
Alıntıdır.:”osmanlı dönemindeki gelişmişlikle en iyi köpek boku deriyi parlatırmış. iki adam-biri bokların konulduğu arabamsı şeyi iten, diğeri de bokları toplayan- sabahın erken saatlerinde-ki köpekler özellikle o vakit gerçekleştirirlermiş sıçma eylemini- haldır haldır bir acele içinde bokları*tabakhaneye yetiştirmeye çalışırlarmış. yani -her nekadar mecaz sayılsa da bunun gibi sözler-gayet gerçek hayatın bağrından kopma, gerçekten bok yetiştirme çabasından doğmuş anlamlı söz”Gel tabakhaneye beraber olsun.
Olurum olurum merak etme sen abicim. ????????????
arazi işine de girelim dimi![]()
![]()
![]()
levoyu bekliyom. uyansın yolluycam hemenHe abi Bi o kaldı zaten durduğumuz kabaaaaat ????????
Karşı görüşlü olanları beğenme tuşuyla tokatlıyor muşsunuz diye duydum![]()
onda 1 numara görevli zatenArazi işinde beklemek lazım da, dolmuş hattı işine girseniz daha iyi kanımca????
Yok, ne diycem. Naçizane fikir verdim sadeceBişey mi dedin bilader ???? ????
????Yok, ne diycem. Naçizane fikir verdim sadece![]()
"Kimsesiz Yaşar" gibi hissettim şimdi kendimi ????
Dolmuş işi bende sıkıntı yok ????????Arazi işinde beklemek lazım da, dolmuş hattı işine girseniz daha iyi kanımca????
Napcaz setuplara mı el koyacaz ???? ????Birde kullanıcı kulübü gibi çete kulübü kuralım ????
Pamuk kıymetlenecek diyorlar ama!Napcaz setuplara mı el koyacaz ???? ????
???? ???? ????Kereste ne be abi ???? ????
Ben anca odun dan anlarım o da stabwood olursa ????????