Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırdır sıkıntın mı var ne desem terse gidiyon son kez beğen tuşuna bastım bir daha zor çıkar beğeni benden sana
ya çok samimi gördün ki öyleyse özür dilerim yada bi sıkıntın var sürekli laf çakma çabasındasın ki öle olunca da hayırdır sen derler bizde :unsure: :unsure:
???? herkes patlamaya yer mi arıyor yoksa bana mi öyle geliyor?
kardeş bizde ameller niyetlerine göredir, kişi başkasını kendisi gibi görürmüş demek senin duyguların bu yöndeki beni de aynı şekilde zannediyorsun.
Ayrıca gönderilerimi beğenmeyebilirsin beğeni atmak zorunda da değilsin,sevmiyorsan engelle gitsin ????

???? herkes patlamaya yer mi arıyor yoksa bana mi öyle geliyor?
kardeş bizde ameller niyetlerine göredir, kişi başkasını kendisi gibi görürmüş demek senin duyguların bu yöndeki beni de aynı şekilde zannediyorsun.
Ayrıca gönderilerimi beğenmeyebilirsin beğeni atmak zorunda da değilsin,sevmiyorsan engelle gitsin ????

lafları çakan ters yapan sensiz hepsine beğen bastım geçtim hepsini de yanlış anlamışımdır dedim cevapladım ( eşşek saatime denk gelir bazen olur böle şeyler )
ama bana attığın mesajların bi geçmişine bak istersen
seni bişey zannetmiyorum kimseye de bu zamana kadar böle birşey yapmadım yapıcağımıda sanmam
ama sabır sabır bir yere kadar güzel kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri