Abi ne yapalım bağımlılık yaptı burası ama sadece bir kaç kez giriyorum ne var ne yok diyeama hala buralardasın senden olur kod adın 0,5 olsun senin ???? ???? ???? ????
Sihirli anlıklara da bakıyorsan, yakın zamanda bir dna yada dicodes ile tekrar başlarsınAbi ne yapalım bağımlılık yaptı burası ama sadece bir kaç kez giriyorum ne var ne yok diye
Vayy be ne olursa olsun,kaçak çaya devam ediyorsun ????
Vayy be ne olursa olsun,kaçak çaya devam ediyorsun ????
Şöyle anlatayım: Rengi,demleyene bağlı da olsa, daha koyudur. sert içimi olduğundan, bir çok kişi evde harman yapmayı tercih eder; iki ölçek kaçak çay, bir ölçek rize turist çayı, biraz da tomurcukçayı,bir de porselen demlik oldu mu değmeyin keyfine,uykuyu pek güzel kaçırır, yanında sıgara da nefis gider.kaçak çay ne alaka bizde kaçak olmaz her şey orcinal![]()
Yok hocam başlamam çünkü büyük bir tiksinti var içimde en son likitler bitmeden önce de bunala sıkıla tiksine içtim en sonunda 0.3 den 0mg düştüm şu an hiçbir istek yok içimde ve daha önce yine bırakmıştım başlama sebebim ise Instagram daki elektronik sigara firmalarının cafcaflı reklamları likitçilerin haz uyandırıcı likit reklamlarından dolayı tahrik olup tekrardan başlamıştım bundan sonda tövbe burayada uğramam diye düşünüyorum ee sonunda malı mülku sattık parasını ezelim ????????Sihirli anlıklara da bakıyorsan, yakın zamanda bir dna yada dicodes ile tekrar başlarsın ☺
Aynı beyaa sen napıyon beyaa ????Nabıonuz bea
Şöyle anlatayım: Rengi,demleyene bağlı da olsa, daha koyudur. sert içimi olduğundan, bir çok kişi evde harman yapmayı tercih eder; iki ölçek kaçak çay, bir ölçek rize turist çayı, biraz da tomurcukçayı,bir de porselen demlik oldu mu değmeyin keyfine,uykuyu pek güzel kaçırır, yanında sıgara da nefis gider.
işler güçler bitmiyor hocam devamAynı beyaa sen napıyon beyaa ????