Konu kapandığına göre gelelim senin mevzuya ....Yav amaaaan takilmisiniz bir konuya gitmissiniz. Arkadaş derdini yazmış siz cevap vermişsiniz bitmiş gitmiş boş verin benim derdim hani benim t-shirt ün hani benim şapkam hani benim anahtarligim hani benim gençliğim![]()
Beni bu menşından çıkarın ya..Konu kapandığına göre gelelim senin mevzuya ....
Süüle bakalım tişört falan ne istiyon @Pineapple adminimden ???? ????
Demek beni dernek bekler . Burada da bulurum seni. Saygılar..Konu kapandığına göre gelelim senin mevzuya ....
Satmak yok vape camiasında yer değiştirme var yahu öğrenelim artıkBeni bu menşından çıkarın ya..
Sonra kaçak tişört sattı olacak öff..
1 adet sbtv bayrağı (ilanlarda kullanmalık)Konu kapandığına göre gelelim senin mevzuya ....
Koba'yı Gürcü'ye gönderelim,ben el altından halledeceğim sizin işi...Satmak yok vape camiasında yer değiştirme var yahu öğrenelim artık![]()
Sesli Güldüm. SBTV Atlette olacak mı? İkimiz için. ???????????????? Canlı yayın yaparız. ???? ????Koba'yı Gürcü'ye gönderelim,ben el altından halledeceğim sizin işi...
Etiketlemiyorum ki uyanmasın durumu,şş.. ????
Aha sözünü aldım benKoba'yı Gürcü'ye gönderelim,ben el altından halledeceğim sizin işi...
Etiketlemiyorum ki uyanmasın durumu,şş.. ????
Yırtık kot a baskı bile yaptırırız ???? ????Sesli Güldüm. SBTV Atlette olacak mı? İkimiz için. ???????????????? Canlı yayın yaparız. ???? ????
Abiiii beni sevvvv. Sana jippp alcammmm. Sev beni Abiiii. ????????????????????????Aha sözünü aldım benkimse duymasın ama ben en çok seni seviyom yönetimde
![]()
Tabakhanede ben deri bile bastırırım. Bu arada yapılan deriler ayakkabı ve çanta için Tabakhanenin bünyesinde. Tam senlik. ???? ????Yırtık kot a baskı bile yaptırırız ???? ????
Abim benim beAbiiii beni sevvvv. Sana jippp alcammmm. Sev beni Abiiii. ????????????????????????
Yaparız..Ama dede atletine yaparız...Sesli Güldüm. SBTV Atlette olacak mı? İkimiz için. ???????????????? Canlı yayın yaparız. ???? ????
"İndirim kodunuz hesabınıza tanımlanmıştır,keyifli alışverişler dileriz." ????Aha sözünü aldım benkimse duymasın ama ben en çok seni seviyom yönetimde
![]()
o tişörtü üstüne giyerken düşünecektin bunlarıBeni bu menşından çıkarın ya..
Sonra kaçak tişört sattı olacak öff..
Yaparız..Ama dede atletine yaparız...![]()
Sağolasın abicim. Teşekkür ederim beni düşündüğünüz için. ????????@Pleasewait bizim ekip anlaştı. bayram da kota ortak giricez. sana bi kot alıcaz. üzülme sen abim.![]()