Votka
Community
Onun çayı içilmez beyaa
Ekli dosyayı görüntüle 41651

Onun çayı içilmez beyaa
Ekli dosyayı görüntüle 41651
???????????? beğenmedim,onunkinin yapımı tükürük köfte yapımına benziyor ????
Sorma kardeşim morardım ????????????Abi morarmışsın
????????????Sorma kardeşim morardım ????????????
bu kadar oran hesaplamasıyla başa çıkıldığı için bu emeğe saygı duyup ben bu ürünü alırımElimde orijinal, çok temiz, işin erbabı belaruslu insanların yaptığı, piyasada satılanlardan yüzde seksenaltı daha kaliteli, piyasada satılanlardan yüzde kırküç daha fazla alkol oranlı, piyasada satılanlardan yüzde yirmibirbuçuk daha çabuk sarhoş eden A̍B̍S̍O̍L̍U̍T̍E̍ votkam var, yetmişliğini π^2 sterline satarım....
burada da eseyazdı ama esmedi
Terracity yakınındayım muhabbet sokağı numara doksan...bu kadar oran hesaplamasıyla başa çıkıldığı için bu emeğe saygı duyup ben bu ürünü alırım![]()
Google maptan baktım 90 kmden fazla yazdıTerracity yakınındayım muhabbet sokağı numara doksan...
@comandante Albayım yanına @Nickim10Harf @azash ve @YANCI bordo berelileri alıp kırmızı barmak çetesi kurmuşsun hadi ben çok uzak kaldım çeteye alınmadım alınmadığıma da alınmadım ama bu goygoy üyeleri alınmıştır diyeyim sonuçta çok hostile bi davranış...
çetecide dediler. çeteciyiz diye votka verirlermiki@comandante Albayım yanına @Nickim10Harf @azash ve @YANCI bordo berelileri alıp kırmızı barmak çetesi kurmuşsun hadi ben çok uzak kaldım çeteye alınmadım alınmadığıma da alınmadım ama bu goygoy üyeleri alınmıştır diyeyim sonuçta çok hostile bi davranış...
Hadi ama albayım sizde votka da vardır boşuna dememişler yancılığı erketeciden rus malını çeteciden öğreneceksin diye...çetecide dediler. çeteciyiz diye votka verirlermiki![]()
Tavşan dağa küsmüş...@comandante Albayım yanına @Nickim10Harf @azash ve @YANCI bordo berelileri alıp kırmızı barmak çetesi kurmuşsun hadi ben çok uzak kaldım çeteye alınmadım alınmadığıma da alınmadım ama bu goygoy üyeleri alınmıştır diyeyim sonuçta çok hostile bi davranış...
cevabı verildi.Tavşan dağa küsmüş...
Tamamen kavga çıkartmak maçlı başlıklarda yorum yazmıyorum artık
Ki metin içerisinde ki ifadeler fazlasıyla rencide edici.
Madımak gibi yüz karası bir olay ile bağlantı kurulması...
Bazı insanlar egolu oluyor işte...
???????????????? açık etmeHadi ama albayım sizde votka da vardır boşuna dememişler yancılığı erketeciden rus malını çeteciden öğreneceksin diye...
Abi bide hala hatırlatmaya ne gerek var pisli isli meseleleri, tamam tabi unutulmasın da, ama yinede şöyle yoğurtlu madımak dese yanına babagannuş dese atom dese fırında mantar dese bi ufak dese güzel olmaz mı, madımakı ansak da böyle ansak...Tavşan dağa küsmüş...
Tamamen kavga çıkartmak maçlı başlıklarda yorum yazmıyorum artık
Ki metin içerisinde ki ifadeler fazlasıyla rencide edici.
Madımak gibi yüz karası bir olay ile bağlantı kurulması...
Bazı insanlar egolu oluyor işte...
Abi cevabı zamanında parmakla da verdik. Anlaşılmamış.cevabı verildi.
herkes kendi kararını verir zaten.
çok ta iplememk lazım baĞzı şeyleri
bunlar yaşanmalıki birbirimizi daha iyi tanıyalım..
@comandante Albayım yanına @Nickim10Harf @azash ve @YANCI bordo berelileri alıp kırmızı barmak çetesi kurmuşsun hadi ben çok uzak kaldım çeteye alınmadım alınmadığıma da alınmadım ama bu goygoy üyeleri alınmıştır diyeyim sonuçta çok hostile bi davranış...
hani komandantenin askerleriydiniz. ne çabuk vazgeçtin okus