comandante
Council
demlenme süresi kaç aydı bunun püfüdük

Evet bazen işaretle parmakla bile gösteriyorum abi ????büyüdü abisi söylüyo artık![]()
![]()
![]()
![]()
bide arada kazalar olmasa. komşulara ayıp oluyo. levoya onlar bakıyo sonuçta.deterjan çok pahallı çokkEvet bazen işaretle parmakla bile gösteriyorum abi ????
Çok mağdurum abim durumum yok .İşler eskisi gibi değil .Herkese borç yaptım mahallelii imza toplamış beni atacaklar .Beylik düzüne mi taşınşam zaten eşyam da yok komşular bana bakıyor demişmiydim. Abibide arada kazalar olmasa. komşulara ayıp oluyo. levoya onlar bakıyo sonuçta.deterjan çok pahallı çokk![]()
gel gel yiğenim. bizim burda barınak var. oraya yerleştirirm seniÇok mağdurum abim durumum yok .İşler eskisi gibi değil .Herkese borç yaptım mahallelii imza toplamış beni atacaklar .Beylik düzüne mi taşınşam zaten eşyam da yok komşular bana bakıyor demişmiydim. Abi
???? ???? ???? ????gel gel yiğenim. bizim burda barınak var. oraya yerleştirirm seni![]()
![]()
![]()
Sağlığımıza olsun. Bugün ben vururum kendimi yarın @sotw kardeşime ihale patlar. ????????????illa püfüdük softçuğu koruycam diyonda kendini gömdün haberin yok ????????????
Buldum film işine girice iyi para var diyorlar ????
+18 ise iş yapar film sektörü. Benden söylemesi @YANCI K olursun sen şimdi. ????????????????????Buldum film işine girice iyi para var diyorlar ????
Sen iyice otobanda direksiyon hakimiyeti kaybolmuş kamyon gibi oldun....Bi sağa bi sola çarpa çarpa ilerliyon ... ???? ???? ????Buldum film işine girice iyi para var diyorlar ????