YANCI
Council
Yok abim covid olayından sonra uzaktan eğitim e geçtikŞimdi aklıma geldi, dil değdirmece neyim vardır neme lazım vazgeçtim ben..
Yok abim covid olayından sonra uzaktan eğitim e geçtikŞimdi aklıma geldi, dil değdirmece neyim vardır neme lazım vazgeçtim ben..
Hangi kanadlan veriyon eğitimi ????Yok abim covid olayından sonra uzaktan eğitim e geçtik
Komutanım mutlumusun bak kaçtı adam.Olga Kurylenko Reisten öğrenirim artık...
E tabikide yan TV burdan sbtv denHangi kanadlan veriyon eğitimi ????
Bence de daha iyi o , hemide uygulamalı ,görsel uzaktan yakından ???? ???? ????Olga Kurylenko Reisten öğrenirim artık...
gazoz verimKomutanım mutlumusun bak kaçtı adam.
Yazlıklar olsun sonra eğitim bitti diyor senin gibillerBence de daha iyi o , hemide uygulamalı ,görsel uzaktan yakından ???? ???? ????
levo beleş eğitim var bende. alırmısınYazlıklar olsun sonra eğitim bitti diyor senin gibiller
Senin tip te eğitim bitti, Uzaktan eğitimmiş pehhYazlıklar olsun sonra eğitim bitti diyor senin gibiller
Abim tezgahını ötede kur bak şimdi esnaf kavgası yapmayalım ????levo beleş eğitim var bende. alırmısın![]()
sihirli kelimeyi kullandım o kadardaAbim tezgahını ötede kur bak şimdi esnaf kavgası yapmayalım ????
Bak var ya bu ülke siz gibiler yüzünden gelişmiyor benim gibi girişimciler engelleniyor.Senin tip te eğitim bitti, Uzaktan eğitimmiş pehh
Kanalı açsan geri kaparsın ???? ????
Abi sende eğiticinin eğitimi eğitimi var mı...Bak var ya bu ülke siz gibiler yüzünden gelişmiyor benim gibi girişimciler engelleniyor.
Eğitimcilerin babasıyım ben diyor, hatta eğitim benle başladı diyor...... yersen ???? ???? ????Abi sende eğiticinin eğitimi eğitimi var mı...
E okadar güldük eğlendik sadete gelelim benim karnım açıktı Kim ne ısmarlıyo
Benden votka çalışır, eksi dörtte soğutulmuş...E okadar güldük eğlendik sadete gelelim benim karnım açıktı Kim ne ısmarlıyo
Bu şaşırtmaçlı bir soru .Bilgiler gizli .Abi sende eğiticinin eğitimi eğitimi var mı...
Tükkan kapalı be levo abi, artık yarına kadar tut kendini , sabah toptan yanlarsın ????E okadar güldük eğlendik sadete gelelim benim karnım açıktı Kim ne ısmarlıyo