comandante
Council
belki tabakhanede yorulmadın ama. dimi yaniKızma yav garibana. Neden kızıyorsun @sotw kardeşime.????????????

belki tabakhanede yorulmadın ama. dimi yaniKızma yav garibana. Neden kızıyorsun @sotw kardeşime.????????????
Tabakhanede ve yol yordu beni abicim. Sabah 6da evfen çıkıp akşam saat 10a kadar çalışma arzusu vücudumu mahvetti. Dinlensem bile faydası yok.belki tabakhanede yorulmadın ama. dimi yani![]()
![]()
illa püfüdük softçuğu koruycam diyonda kendini gömdün haberin yok ????????????Tabakhanede ve yol yordu beni abicim. Sabah 6da evfen çıkıp akşam saat 10a kadar çalışma arzusu vücudumu mahvetti. Dinlensem bile faydası yok.
üstat gaç gayme buHızlandırılmış ingilizce kursu kayıtlarımız başlamıştır ilgilenen arkadaşlara (@Pleasewait ) bir ö.m uzaklıktayım
yangliş time .
Birinci kur 1 odun ????üstat gaç gayme bu![]()
Abi hizmeti ayağına getiriyorum milletin benim sloganım bu.
Rusça var mı...Abi hizmeti ayağına getiriyorum milletin benim sloganım bu.
Olmaz mı ... kesin vardır ????Rusça var mı...
Abim 3500 lisan eğitimimiz mevcut ????Rusça var mı...
Boş yok diyon , olmadı kuş dili, fok dili , kaynana dili .... ???? ???? ????Abim 3500 lisan eğitimimiz mevcut ????
35 litre votkayla öderim 5 litre taksitle 7 ay....Abim 3500 lisan eğitimimiz mevcut ????
bu yazdığını dön bi oku kendin de inanırsan gel bana sana gazoz vericemAbim 3500 lisan eğitimimiz mevcut ????
Bence sen bi dolabına bak , gazoz yerinde mi .... ???? ???? ????bu yazdığını dön bi oku kendin de inanırsan gel bana sana gazoz vericem![]()
![]()
![]()
![]()
Abim sevdiğimiz bir abimizsin seni üzmek istemem ama keş çalışıyoruz.35 litre votkayla öderim 5 litre taksitle 7 ay....
Abim tezgahın önün e geldin gene bak müşteriler huysuzlanıyo sonra .bu yazdığını dön bi oku kendin de inanırsan gel bana sana gazoz vericem![]()
![]()
![]()
![]()
Şimdi aklıma geldi, dil değdirmece neyim vardır neme lazım vazgeçtim ben..Abim sevdiğimiz bir abimizsin seni üzmek istemem ama keş çalışıyoruz.