YANCI
Council
Birmi kasa dicektin galiba abi hararet yapan kamyon gibi adamın cğssemi biliyosun bir adet kesmessoft bi gazoz ısmarla yanına bari![]()
![]()
![]()
Birmi kasa dicektin galiba abi hararet yapan kamyon gibi adamın cğssemi biliyosun bir adet kesmessoft bi gazoz ısmarla yanına bari![]()
![]()
![]()
Abi seninkikeri Dr yasakladı bana ben son içtiğimde Yunan sınırında buldum kendimi adım levotakis dedimde yırttım.benim gazozlardan da isdermisin levom![]()
![]()
![]()
Huzur içinde mışıl mışıl uyuyacak dimi ..... ????levom benim gazozu iç, mutlu son garanti. ama benim için![]()
![]()
![]()
![]()
Yunanada mı yanladın ???? ????Abi seninkikeri Dr yasakladı bana ben son içtiğimde Yunan sınırında buldum kendimi adım levotakis dedimde yırttım.
ak saçlı dede rüyası garantiHuzur içinde mışıl mışıl uyuyacak dimi ..... ????
Teh Vatandaşlık bile teklif ettilerde ben kabul etmedim.5 metre aslan yok başka hikayeydi o ???? Ziya abinin oYunanada mı yanladın ???? ????
Ziya ya bile yanladın ya pesss diyorum ???? ????Teh Vatandaşlık bile teklif ettilerse ben kabul etmedim.5 metre aslan yok başka hikayeydi o ???? Ziya abinin o
Abi zaten senin kollar hiç kapanmıyor ki ürkütüyosun beni.gel levom gel sen bana gel. açtım kollarımı bekliyom![]()
Abi zaten senin kollar hiç kapanmıyor ki ürkütüyosun beni.
Abi kaçmak değilde yandan yandan yengeç Nuri hesabı yol alıyorum diyelimsen bendenmi kaçıyon yoğsam![]()
![]()
![]()
![]()
Tamamdır sonra gel macera kaldığı yerden devam Robinson la cuma tadında ????mola saati. ben kaçar. gürüşürük ✌
Tünaydın, tabi dabakhane ye getir götür işlerin vardı, normaldir yorulman ... ????Tünaydın diyorum. Bu kadar yorgunluğa yeniden kalkman gene iyidir. Herkese iyi pazarlar dilerim. ???? ????
Bayrama kadar devam kardeşim. Ptesi gene oradayım. İngilizce olsaydı yurtdışı için teklif geldi ama maalesef İngilizcem yok. Kafama ediyim rahatlıktan öğrenmedik.Tünaydın, tabi dabakhane ye getir götür işlerin vardı, normaldir yorulman ... ????
çok karıştırma oraları. sana ne elalemin yorgunluğundan. maalle bekçisimisin senTünaydın, tabi dabakhane ye getir götür işlerin vardı, normaldir yorulman ... ????
Kızma yav garibana. Neden kızıyorsun @sotw kardeşime.????????????çok karıştırma oraları. sana ne elalemin yorgunluğundan. maalle bekçisimisin sen![]()
![]()
![]()
![]()