comandante
Council
keyfin aracısımı sandın beni senhop koba ile konuşucaksan şu benim hesabı da bi hatırlatırmısın yatmasın üstüne![]()
![]()

keyfin aracısımı sandın beni senhop koba ile konuşucaksan şu benim hesabı da bi hatırlatırmısın yatmasın üstüne![]()
![]()
yancı gitti başbaşayız@YANCI birine daha yanlada banada bir tost söylesin ayvalık olursa makbule geçer![]()
Buradayım hazır ve nazır. !!!
tüh ya bir umuttu bizim kisiyancı gitti başbaşayız![]()
söyledim bile yiğen. sen bizi ne sandın kitüh ya bir umuttu bizim kisi) Neyse komutan değilmisin sen söylersin artık
![]()
yalnız ciğeristan da 114 şiş ciğer yiyen rekortmen benim emin misin komutanım
demirden korksak trene binmezdikyalnız ciğeristan da 114 şiş ciğer yiyen rekortmen benim emin misin komutanım![]()
Zaten trene binmiyorsun komutanım genelde kompozit yapıya sahip tekerlekli taşıtlara biniyorsun. Dönüyor tekerlekler sende yolunu buluyorsun Topçu Kurmay Albay Komutanım benimdemirden korksak trene binmezdik![]()
deme öyle deme alınanlar olabilirZaten trene binmiyorsun komutanım genelde kompozit yapıya sahip tekerlekli taşıtlara biniyorsun. Dönüyor tekerlekler sende yolunu buluyorsun Topçu Kurmay Albay Komutanım benim![]()
mesela kimler komutanım baş harfini söylede cendereye alalımdeme öyle deme alınanlar olabilir![]()
![]()
![]()
unuttum bile hatırlayamıyom kimesela kimler komutanım baş harfini söylede cendereye alalım![]()