comandante
Council
Mahcup ediyosun benı modum yaw
aynı cümlede mahçup ve ben kelimeleri geçti. ağlamak istiyorum tutamıyorum gözyaşlarımı ???? ???? ????
Mahcup ediyosun benı modum yaw
Abim ya ???? ???? ???? ???? ????aynı cümlede mahçup ve ben kelimeleri geçti. ağlamak istiyorum tutamıyorum gözyaşlarımı ???? ???? ????
de yürü git. kimi kandırıyon böleAbim ya ???? ???? ???? ???? ????
İcmiyosa ben içerimdursun bi köşede abi ister iç ister içme![]()
![]()
de yürü git. kimi kandırıyon böle![]()
![]()
![]()
![]()
İcmiyosa ben içerim
sevmiyosam vardır bi sebebiabim sende sevgi eksikliği var sen bile sevilebilirsin neden inanmıyorsun bize![]()
![]()
sevmiyosam vardır bi sebebi![]()
iyi uykular. ak saçlı dedeye selam olsunBen müsade ister akşama görüşmek üzere kendinize iyi bakın dostlar.![]()
Ben müsade ister akşama görüşmek üzere kendinize iyi bakın dostlar.![]()
bunu senmi didin topsakal ???? ???? ???? ???? güldüm ama normal değilinsan önce kendimni savmeli abim yoksa başkasını sevemez zaten![]()
![]()
bunu senmi didin topsakal ???? ???? ???? ???? güldüm ama normal değil![]()
![]()
![]()
senin günün çarpı hesabı zaten. az çarpı atınca deliriyon sen.ben dedim dabi tontik yanaklım noldu zoruna mı gitti
bak ya güne ne güzel başladım illa bi delirtiyon adamı![]()
![]()
tatile gitmicektinGünaydın hayırlı cumalar çok sayfa birikmiş şimdi başlasam öğlene bitmez atlıyorum hepinizi beğenip komikledim![]()
senin günün çarpı hesabı zaten. az çarpı atınca deliriyon sen.
benim didiklerim ancak seni azcık ucundan dürtüklemişdir![]()
taam taam dürtüklemiycem seniyohhhhh yohhhhhh bugün çarpı hesabı da yapmıyorum alla alla mutluyum bozma huysuz ???? ????
koba üstada ciddi tekliflerin peşindeydim zaten. senlen ilgilenmeyi kesmişdim![]()