sotw
Council
Essah mı ????Soft biladel ölü taklidi yapmana gerek kalmadı cıkabilrsin artık pıyasa ya kahvaltı ısmarladılar güzel dostlar.
Essah mı ????Soft biladel ölü taklidi yapmana gerek kalmadı cıkabilrsin artık pıyasa ya kahvaltı ısmarladılar güzel dostlar.
Rahat ol ????Essah mı ????
Su bile ısmarlamadı nıncalevo bütün gece yea ile beraberdi. çok aç kalmış ???? ???? ????
Doymuştur herhalde artıkın ????levo bütün gece yea ile beraberdi. çok aç kalmış ???? ???? ????
Kiminle dans ettiğini bilecen ???? ????Su bile ısmarlamadı nınca
Doydum çok sükür ama bi sodanı alırım limonlusundanDoymuştur herhalde artıkın ????
Ne kurtarsam "kar" dır diyon ????Doydum çok sükür ama bi sodanı alırım limonlusundan
Xduble olsun kardeşim. Afiyet şeker bal olsun inşallah. ????Ya modum biliyormusun bu aralar tersoyum yoksa beni biliyosun sey tost kuru kuru gitmez bırde duble çay mı söylesen.![]()
Bence artık midesinde çaya yer kalmamıştır ???? ????Xduble olsun kardeşim. Afiyet şeker bal olsun inşallah. ????
Ne olsun isterdin abim seneryoyu ona göre kurgulayayım Romantik duygusal sehvet hırs gerilim sen söyle ????eeee sona ne oldu levo ????????
gerçeği, sadece gerçeği istiyoruz senden evladım. dök içini rahatlaNe olsun isterdin abim seneryoyu ona göre kurgulayayım Romantik duygusal sehvet hırs gerilim sen söyle ????
Mahcup ediyosun benı modum yawXduble olsun kardeşim. Afiyet şeker bal olsun inşallah. ????
ben senden bişi içmiyom yemiyom. kandıramazsın gayfeyle beni
Tamam abim kahve söyle geliyorum herşeyi anlatcam sana. ????gerçeği, sadece gerçeği istiyoruz senden evladım. dök içini rahatla![]()
![]()
ben senden bişi içmiyom yemiyom. kandıramazsın gayfeyle beni![]()