okşan kesmezse usb 3.0 lı k.o.m.a da varGoygoy da ajan korkusu???
Hiç buraya uğramaz o korku.
Burası bir okşan dan korkar.
Bir de çay parası hesabından...![]()
Bu cok iyi ayni ben ????????????İşte bu en sevdiğim ortam
Ekli dosyayı görüntüle 40533
Goygoy da ajan korkusu???
Hiç buraya uğramaz o korku.
Burası bir okşan dan korkar.
Bir de çay parası hesabından...![]()
Çay hesabini cozduk @yobb un kendi fotografi basili keyf maybaasindan urfa dinari ile oduyoruz
O pek cozum yapilabilecek bir amca degil , eli sopali bizimkilerdeki Sabri bey gibi ????o işi @comandante ile çöz benle deeeeel aracım o benim ???? ????
O pek cozum yapilabilecek bir amca degil , eli sopali bizimkilerdeki Sabri bey gibi ????
Canınız sağolsun ne isterseniz
bir beylikdüzü buluşmasında yakınen görüşelim. müsait olurda gelmek istersen ben aldırtırırımMemnun oldunuz degilmi tanistiginiza ????????
Bu arada ismim Cem, 1976 dogumluyum istanbul uskudarda yasiyorum.
Bakmayin amca diye takildigimda bizlerde coktan kadayifa dondum yani teli sararken yakin gozligu kullaniyorum
seninkide ağarmış ne şeettiriyon. sus odur ağzımı açtırtmaya ne kadar kadayıf var burda zaten hoşgeldin sende
goygoyhane değil huzur evi mübarek ???? ????
neyse ben gelirimBeylikduzune gelirim de pasaportumu kontrol edeyim vizem bitmis olabilir ????
Murat ben, cengel'liyim bende, Sen soyleyince oyle sak diye, deniz kokusu geldi burnuma ????Bu arada ismim Cem, 1976 dogumluyum istanbul uskudarda yasiyorum.
Bakmayin amca diye takildigimda bizlerde coktan kadayifa dondum yani teli sararken yakin gozligu kullaniyorum
Beylerbeyindeyim ben de@azash ustat benim %10 ayagin alissin indirimim var, ne zaman istersen kullanabilirsin, ayrica mekan sahibi cok iyi biri
Murat ben, cengel'liyim bende, Sen soyleyince oyle sak diye, deniz kokusu geldi burnuma ????