Kitleeee, bizde Urfa dinari bol odemeyi yapariz. Matbaa ya haber vereyim paranin uzerinde kimin resmi olsun istersin2 gün hesapları sana kitliyim bişeyciğim kalmaz ???? ????

Kitleeee, bizde Urfa dinari bol odemeyi yapariz. Matbaa ya haber vereyim paranin uzerinde kimin resmi olsun istersin2 gün hesapları sana kitliyim bişeyciğim kalmaz ???? ????
Kitleeee, bizde Urfa dinari bol odemeyi yapariz. Matbaa ya haber vereyim paranin uzerinde kimin resmi olsun istersin![]()
yaww bensiz duramıyonuzmu bi. az uyuyayım didim. vırvır kafamı şişirdiniz
Bundan sonra o tarafta kimse çıkıpta forum dışından alışveriş yapmayın da yazamaz ... lince uğrarKeyf e de yazik oldu , o tarafta goygoy olmadigindan , konusunda meze yapilip goygoy ihtiyaci gideriliyor halen ????
Maşallah nice senelere üstadım ????????????
kuru kurumu. bari yanında pilavda verseydin beeeeMaşallah nice senelere üstadım ????????????
suyundan koysaydi yine iyiydikuru kurumu. bari yanında pilavda verseydin beeee![]()
![]()
![]()
TAHTA kaşık oldu mu yanında tadından yinmez????????kuru kurumu. bari yanında pilavda verseydin beeee![]()
![]()
![]()
ya arkadaş kaç sayfa olmuş konu hala fiyatı bilmeyenler var ben şaşıyorum bu duruma
bizim kahve brezilyalı esmer bomba ablaların ellerinden özenle yapılmakta
çikolatalarımızı alplerdeki sarışın ablalar elleriyle özenle hazırlamakta
bizim farkımız bu tabi kargosu gümrüğü derken fiyat bu oluyor
kallite ucuz değildir
ayrıca bardak başı 10 TL kazanıyorum çok mu ?![]()
Canınız sağolsun ne istersenizkuru kurumu. bari yanında pilavda verseydin beeee![]()
![]()
![]()
önce parayı bir arayıca vermen lazım eğer aracı bakıp onay verirse o da bana vericek
işte o zaman ödemen kabul olur ben aracı olarak @comandante yi seçiyorum derdini ona anlat ???? ????
Goygoy da ajan korkusu???Ya ben ajan degilim rahat olun tamam obur taraf ile bagimi koparmadim ama kalkip buradan bilgi sizdirmam