Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vecihi bu forumda varmi akilli cocuk gercekten
hiç ses çıkarmadı. görmedim. tabi nick name farklıysa bilemem. gelirsede sevinirim. böyle fişek gibi, sorgulayan geçlere ihtiyacımız var.
Ya ben ajan degilim rahat olun tamam obur taraf ile bagimi koparmadim ama kalkip buradan bilgi sizdirmam
hiç aklımızdan bile geçmedi. hem olsan kaç yazarki. umrumuzda bile olmaz:D
camiada eskilerdensin. bir tek onu biliyorum. esf girişin 2013 müş. keyf konusunda görmüştüm :)

hiç ses çıkarmadı. görmedim. tabi nick name farklıysa bilemem. gelirsede sevinirim. böyle fişek gibi, sorgulayan geçlere ihtiyacımız var.

hiç aklımızdan bile geçmedi. hem olsan kaç yazarki. umrumuzda bile olmaz:D
camiada eskilerdensin. bir tek onu biliyorum. esf girişin 2013 müş. keyf konusunda görmüştüm :)
Ben eskilerden tooberk i hatirliyorum, biz ne cihaz alsak , bende de vardi ise yaramaz derdi :)
ama ciddi hayran kitlesi vardi o zaman o nereyi isaret etse en iyisi o kabul edilirdi

2013 de ucaga binmistim esigara ile dedim ne guzel tuvalette caktirmadan gotururum. Tuvalete bir girdim ucagin kalkisi sirasinda olan basinc degisklikleri almis bizim likiti bir tek tankta yok geri kalan heryere bulastirmis, Pantolon cebine de koymustum yani utancimi tarif edemem. Aklima geldi yazdim ????

2013 de ucaga binmistim esigara ile dedim ne guzel tuvalette caktirmadan gotururum. Tuvalete bir girdim ucagin kalkisi sirasinda olan basinc degisklikleri almis bizim likiti bir tek tankta yok geri kalan heryere bulastirmis, Pantolon cebine de koymustum yani utancimi tarif edemem. Aklima geldi yazdim ????
ahh o basınçlar :)
eğer alttan dolum oldscholl tabir edilen bir mtl ise cebime ters cevirip koyuyorum
uçak düşmeden akmıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri