rap06
Council
Vayy be adam çalışıyor ????Zaten bu aralar Botticelli'nin Venüs'ün Doğuşu Tablosuyla ilgili mistik mitolojik bir yazı hazırlıyorum. Görmediğim imge anagram kalmadı
Ekli dosyayı görüntüle 40228
Vayy be adam çalışıyor ????Zaten bu aralar Botticelli'nin Venüs'ün Doğuşu Tablosuyla ilgili mistik mitolojik bir yazı hazırlıyorum. Görmediğim imge anagram kalmadı
Ekli dosyayı görüntüle 40228
Geçmiş olsun komutanım,süresiz mi?ben de şutlanmışım esf den ???? ???? ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 40232
Süresiz olsa ne yazar gomtan a ,comandante gider , yanardağ avatarlı " Dante "gelir ????Geçmiş olsun komutanım,süresiz mi?
kolay gelsin hıdır emmi ???? ???? ????Arkadaş ben böyle bir ekip görmedim. Bizim stajer kızlar benim masaya oturmuş aşağıdaki parçayı açmışlar. Büro inliyor....
Dedim siz manyak mısınız? Hem benim masada ne işiniz var? Ama parça gerçekten çok manidar
özellikle belli bir yerinden başlıyor video komutankolay gelsin hıdır emmi ???? ???? ????
farketmedimmi sanıyon. neden kolay gelsin dedimkiözellikle belli bir yerinden başlıyor video komutan![]()
ama çok iyiArkadaş ben böyle bir ekip görmedim. Bizim stajer kızlar benim masaya oturmuş aşağıdaki parçayı açmışlar. Büro inliyor....
Dedim siz manyak mısınız? Hem benim masada ne işiniz var? Ama parça gerçekten çok manidar
bende böyle farklı bişey göndereyimArkadaş ben böyle bir ekip görmedim. Bizim stajer kızlar benim masaya oturmuş aşağıdaki parçayı açmışlar. Büro inliyor....
Böyle stajyerlerim olsun, çalıştırmam akşama kadar şarkı açtırırım.Arkadaş ben böyle bir ekip görmedim. Bizim stajer kızlar benim masaya oturmuş aşağıdaki parçayı açmışlar. Büro inliyor....
@Karagezgin de klibi atıp kaçtı zaten. farketmedinmiBöyle stajyerlerim olsun, çalıştırmam akşama kadar şarkı açtırırım.
sen yoktun ki. neler oldu nelerAksama dogru bir bayginlikmi geliyor sicaklardan sessizlik hakim olmus
"hırsıza kaç tazıya tutma" var o olayda sankimKeyf hikayesinimi diyorsun, bulmak isteyen olursa bulurlar ama sanmam