Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi arada okuom o konuyu ama maşallah ortadoğu ve balkanların en hızlı sayfa atlayan sihirli goygoy konusunu bile geçti:)valla bende denk gelince acaba senmisin diye düşünmedim değil:)
Yahu beni tanıyan bilir. Öte köyde RosGB’idim. Artık o da değilim herhalde hahahah

Sevgili yönetim,
Bize sürekli olarak camia içinde özel bir yeri olan forum vaad ediyorsunuz, habire güncelleme falan diye bozup bozup düzeltiyorsunuz da, bizi yani özellikle goygoy tayfasını böyle alengirli konulardan uzak tutarak iyi mi yaptığınızı zannediyorsunuz

Açıkça şikayetçiyim, şöyle laf sokmalı tartışmalı konularımız olsun, biz de banlanma korkusu yaşayalım

Sonra başka mahallede oynuypruz diye kızıyolar, eziyorlar bizi sayın @Koba ve @Pineapple

Kaale alınmamak bizimde hakkımız ????

Saygılarımla????
Ya ban istiyorsanız ban. Adam yetkisini ne güzel kullanıyor şiki şiki ban her yere. Ban isteyen öm atsın kavga gürültü olmadan ben keyfimce ban atarım size. Boşuna yorulmayın başlık içinde kavgalarla da.
Bu da bir ilk olur hem. Öm ile ban. Temiz ????

Yahu beni tanıyan bilir. Öte köyde RosGB’idim. Artık o da değilim herhalde hahahah

Ya ban istiyorsanız ban. Adam yetkisini ne güzel kullanıyor şiki şiki ban her yere. Ban isteyen öm atsın kavga gürültü olmadan ben keyfimce ban atarım size. Boşuna yorulmayın başlık içinde kavgalarla da.
Bu da bir ilk olur hem. Öm ile ban. Temiz ????

çekicini bana devretsene :D :D :D :D sen yorulma . benim haydarla okşanın yanına koyarım :D kullanma ehliyetimde var hem :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri