rap06
Council
Hoşgeldin beyaa erkencisin ????Günaydın millet ????
Şöyle diyorum 100 ft ss 316l alsam mi ki tc telim kalmadi da ????
Hoşgeldin beyaa erkencisin ????Günaydın millet ????
Ssclapton saracaksan al gitsin ????Günaydın millet ????
Isı kontrolle devam edeceksen al gitsin ama karışık takılacaksan 100 ft çok,
Bence watt modunda kanthal ın yerini tutmuyor...
Şaka tabi ki de ozellikle gözlüklü dişlek emojiyi koydum ????????????tavuk kümesi mi yapacaksın ?
ortak 2-3 arkadaş yada ısı modunda teli çok sık değiştirerek kullanacaksanız güzel olur hocam
ss316l , titanyum ve zirkonyum al keyfine bakŞaka tabi ki de ozellikle gözlüklü dişlek emojiyi koydum ????????????
Aslinda kümes iyi fikirmis.ben bunu bi düşüneyim ????????????
Ama gerçekten tc telim kalmadi ne alsam diye düşünüyorum su sıra tabi birkac aroma alisverisi de olacak şekilde yapicam bakalım
Her turlu zehire pardon fikre acigim su an ????????????
Likit demlemeyi nbase alıp çalkala karıştır olarak yapmada gerisini halledersin.Şaka tabi ki de ozellikle gözlüklü dişlek emojiyi koydum ????????????
Ama gerçekten tc telim kalmadi ne alsam diye düşünüyorum su sıra tabi birkac aroma alisverisi de olacak şekilde yapicam bakalım
Aroma istiyorsa titanyumu 26ga alsın,28 ga da o kadar keyif yok ????ss316l , titanyum ve zirkonyum al keyfine bak![]()
Hep o ani kollarim bende böyleyim işte ????????????Üstad siz söylediğinizde 6 aylık refakat raporunun sonuydu.
İşe başlama zamanıma denk geldi. Normalde hep erken saatlerde online oluyorum.
ss316l , titanyum ve zirkonyum al keyfine bak![]()
Aromayla pek aram yok genelde de en alt oran neyse oyle demlerim likitleriLikit demlemeyi nbase alıp çalkala karıştır olarak yapmada gerisini halledersin.
nbase işe likit demlersen sonra ben niye tad alamıyorum millet kavun karpuz miss derken sen vanilyalı börek dersin o olmaz ????
Kanthal candır. Uğraşma öyle alengirli şeylerle.Şaka tabi ki de ozellikle gözlüklü dişlek emojiyi koydum ????????????
Arada heyecan da lazım,aksiyon falan ????Kanthal candır. Uğraşma öyle alengirli şeylerle.
Şaka bir yana da yazın sürekli klimalı yerde değilsen kanthal işkenceye dönebiliyor bazenKanthal candır. Uğraşma öyle alengirli şeylerle.
Nelerle uğraşıyorum bilemezsin meselaKanthal candır. Uğraşma öyle alengirli şeylerle.
Arada heyecan da lazım,aksiyon falan ????
Hahahhajskldldş. Alemsin ya.Nelerle uğraşıyorum bilemezsin mesela
Wismec cb80 gitti mi ? ????????????
????????????Hahahhajskldldş. Alemsin ya.
İzne ayrıldım ????sen neden bankada değilsin bu saatte![]()
![]()
Heyecan arıyorum demiş ya. ????????sen neden bankada değilsin bu saatte![]()
![]()
Heyecan arıyorum demiş ya. ????????