yobb
Council
su aldında diyon. ama ben yugardayım.
senin havasızlıktan beynin gitmeye başlamış bile. hasaniyasyon görüyon. bekle geliyom![]()
![]()
![]()
boş ver şimdi altı üstü ya karışma diyom bende diyom hala bıdı bıdı dur ihtiyar

su aldında diyon. ama ben yugardayım.
senin havasızlıktan beynin gitmeye başlamış bile. hasaniyasyon görüyon. bekle geliyom![]()
![]()
![]()
hortumdan beri kıpraşan sensin. bi raat durboş ver şimdi altı üstü ya karışma diyom bende diyom hala bıdı bıdı dur ihtiyar![]()
![]()
yok öle bişey tamamen ameriganın oyunu bunlar
nba - amerikan futbolu - yobb kamuran yapmış bunlar hep ameriganın oyunu ???? ????
Virmem daha çok harlansın ki daha çok kazanayım ????????????sende maşallah ara bozucu gibisin bi ateşin düşmesine izin vermiyon ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 39035Ekli dosyayı görüntüle 39036Biz buraya kanıtlarımızla geldik ???? @yobb öyle gösterip koklatmamak yok yoksa seni @comandante ye şikayet ederim ????????
Hayda tam da muhabbete geldim @comandante abi nereye gidiyorsun beyaa ????ben kaçar şimdilik. görüşmek üzre ✌
Adam jet hızıyla gitti beyaa ???? arkasına bile bakmadı ????yenge mi çsğırdı![]()
![]()
Sponsorluk bizim işimiz ???? sen maldan haber ver ????sponsorum ol uçuralım bu piyasayı ???? ????
Ustad söylediğimden beri masallah seni kuşluk vakitlerinde buralarda görmeye başladımGünaydın.
Isı kontrolle devam edeceksen al gitsin ama karışık takılacaksan 100 ft çok,Günaydın millet ????
Şöyle diyorum 100 ft ss 316l alsam mi ki tc telim kalmadi da ????
tavuk kümesi mi yapacaksın ?Günaydın millet ????
Şöyle diyorum 100 ft ss 316l alsam mi ki tc telim kalmadi da ????
Son günler de gördüğüm en güzel (komik) cevap ???? ???? ????tavuk kümesi mi yapacaksın ?![]()
Üstad siz söylediğinizde 6 aylık refakat raporunun sonuydu.Ustad söylediğimden beri masallah seni kuşluk vakitlerinde buralarda görmeye başladım
Kuslar nasıllar iyimiler ? ????????????????