Pleasewait
Council
SBTV Ailesinin kıymetini bilelim her zaman.
Abi 1-2 gündür sağda solda değişik söylemler duyunca merak ettim. Ama öbür tarafı görmek mümkün olmuyor benim açımdan. Merak ettim bende.@azash dün gece eve geç döndüm. ona rağmen üşenmeden 14 sayfa okudum.
belki 25 30 defa yönetici nerde yazılmış, etiketlenmiş. bi tık yok.
aynı olay bizim burada olsa verilecek tepkileri düşündüm.
sihirli ailesini bir kere daha çok sevdim.
kıymetini bilin![]()
Sana da günaydın carlsberg ????günaydın miller ????????
millet olucaktı miller çıkmış ???? alkolde kullanmam amaSana da günaydın carlsberg ????
konunun açılışı pazartesi 21.14Abi 1-2 gündür sağda solda değişik söylemler duyunca merak ettim. Ama öbür tarafı görmek mümkün olmuyor benim açımdan. Merak ettim bende.
Kişisel olarak tercih etmediğim bir markaydı. Alaman pamuğu muhabbetinden beri sevmem. Ama bir nevi ortaklıkları olan firma ile alışverişim bol olurdu. Fakat onu da gözden geçirmem lazım.
Oranın yöneticilerinin Keyf gurubuna karşı bir şey yapması veya duruş sergilemesi bence çok zor.
Orada ''Parayı veren Keyfini Sürer'' durumları geçerli. Hatta yasaklanmadan önce orada da benzer bir şey yazmıştım
Fakat muhabbetin ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, bizde ki bir tedarikçinin, diğer tarafta bir kullanıcıya ettiği küfüre denk geldim.
Doğrusu bu durum da hoşuma gitmedi. O şekilde küfür etmemeli, edememeli insanlar karşılarındakilere...
Sonrasında özür dilemiş ama yine de rahatsız oldum.
kullan kullan. ihtiyacın var. derneğe gel ilk şişen beleş. bendensinmillet olucaktı miller çıkmış ???? alkolde kullanmam ama
Sen kullanmıyorsun ama telefonun akşamcı benden söylemesi ???? ????millet olucaktı miller çıkmış ???? alkolde kullanmam ama
Bende burada İstanbul kullanıcılarını şikayet edeceğim.Diğer yakada şimdi de , forum içi üyeler arası suçlamalar başladı. Antipati beslemeler, şikayet etme tehditleri v.s.
Edit: Hatta şikayet edilmiş bile...
atama iste sen. ama beylikdüzüneBende burada İstanbul kullanıcılarını şikayet edeceğim.
Biz Ankaralılar onlara çok özeniyoruz. Buluşmalar, paylaşmalar, test kullanımları falan.
Ciddi ciddi, bir birini tanımayan abiler, ablalar bir araya gelmiş yürekten paylaşım yapıyorlar.
Kapitalist sisteme aykırı...
![]()
Küfür konusunda bende çok rahatsız oldum, burada dile getirmek konusunda da kararsız kaldım ama yazdığın iyi oldu hocam, esnaflık bu değil, ticari bir faaliyeti bulunan insanın sinirlerinden arınmış olması lazımAbi 1-2 gündür sağda solda değişik söylemler duyunca merak ettim. Ama öbür tarafı görmek mümkün olmuyor benim açımdan. Merak ettim bende.
Kişisel olarak tercih etmediğim bir markaydı. Alaman pamuğu muhabbetinden beri sevmem. Ama bir nevi ortaklıkları olan firma ile alışverişim bol olurdu. Fakat onu da gözden geçirmem lazım.
Oranın yöneticilerinin Keyf gurubuna karşı bir şey yapması veya duruş sergilemesi bence çok zor.
Orada ''Parayı veren Keyfini Sürer'' durumları geçerli. Hatta yasaklanmadan önce orada da benzer bir şey yazmıştım
Fakat muhabbetin ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, bizde ki bir tedarikçinin, diğer tarafta bir kullanıcıya ettiği küfüre denk geldim.
Doğrusu bu durum da hoşuma gitmedi. O şekilde küfür etmemeli, edememeli insanlar karşılarındakilere...
Sonrasında özür dilemiş ama yine de rahatsız oldum.
Arada diyorum bir karikatür paylaşayım, sonra gelip beğenip gülersiniz falan diye vazgaçiyorum ????????acil yardım. esigara formumuyuz karikatür dergisimi çözemedim ben.birde aynı karikatürler defalarca yayınlanmasa
![]()
Önce sayısal oynanır, sonra kazanılır, sonra Beylikdüzü ne gidilir.atama iste sen. ama beylikdüzüne![]()
![]()
gel ben sana bakıcam söz
![]()
bi dane olmaz. 50 den aşa kabul etmiyoz. gülmekten kırdır bizi okusssssArada diyorum bir karikatür paylaşayım, sonra gelip beğenip gülersiniz falan diye vazgaçiyorum ????????
alma alma. hedaye eden çıkar buralardaÖnce sayısal oynanır, sonra kazanılır, sonra Beylikdüzü ne gidilir.
Giderken de kırmızı renkli 3-5 dicodes alınır...
İstanbul da kırmızı severlermiş...
Gülmek için mi paylaşayım yani, yok daha neler ????????????bi dane olmaz. 50 den aşa kabul etmiyoz. gülmekten kırdır bizi okusssss![]()
Gülmek için mi paylaşayım yani, yok daha neler ????????????