MoNoT10
Council
Neyse bi bahane bulup bende gidecem ama velakin hankı vakit olu bilmiomMono ben anca konuşuyoum icraat yok politika ya atilicam zati .
Hem es dost ziyareti hem gezmek icin ????
Neyse bi bahane bulup bende gidecem ama velakin hankı vakit olu bilmiomMono ben anca konuşuyoum icraat yok politika ya atilicam zati .
Bende yoğunlaştım. Herkese sevgilerimi sunuyorum. ???? ????bana ayrılan sürenin sonuna geldik.
hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlayıp kaçıyorum.
akşama görüşürüz. ????
Bende biraz etrafi kolaçan edim görüşmek üzre.Bende yoğunlaştım. Herkese sevgilerimi sunuyorum. ???? ????
Keyf patladı abicim. Konular uzun klon aroma satışı yapıyormuş anladığım kadarıyla.Yahu diğer taraftan aylardır BANlı olduğum için olayları kaçırdım.
Yine birileri mi patladı?
Yoksa Keyfi evrende sorun mu çıktı?
Benim bildiğim esf yöneticileri Keyflerini kaçıracak hiçbir şeye izin vermezler ama...
Alt firmalarıyla yapmayı bırakıp, kendi başlarına da mı yapmışlar.Keyf patladı abicim. Konular uzun klon aroma satışı yapıyormuş anladığım kadarıyla.
İnşallah abicim. Ben genelde premium içtiğim için aroma kullanan dostlarımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum. Sağlıklarında bir sıkıntı bir problem olmaması dileğiyle...Alt firmalarıyla yapmayı bırakıp, kendi başlarına da mı yapmışlar.
Buharcı dostlarımıza geçmiş olsun.
Umarım sağlıkları yönünden endişe verici bir durum yaşanmamıştır.
Sıkıntı zatan ordan alanların da preminyum içtiğini zannetmesi ????????İnşallah abicim. Ben genelde premium içtiğim için aroma kullanan dostlarımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum. Sağlıklarında bir sıkıntı bir problem olmaması dileğiyle...
esf de yöneticimi varmışYahu diğer taraftan aylardır BANlı olduğum için olayları kaçırdım.
Yine birileri mi patladı?
Yoksa Keyfi evrende sorun mu çıktı?
Benim bildiğim esf yöneticileri Keyflerini kaçıracak hiçbir şeye izin vermezler ama...