MoNoT10
Council
Mesele levonun isi olunca beylikduzunden sileye isik hizinda geciyontaaam ben şile sahildeyim. işini bitirince bura gel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buraaa gel dedim mi agirdan satiyon sende az deelsin ????
Mesele levonun isi olunca beylikduzunden sileye isik hizinda geciyontaaam ben şile sahildeyim. işini bitirince bura gel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inkar etmiyoruz zaten gördük yahudi din adamlarına benzettim o sakallarla ama
onun olay farglı. çagdırma.Mesele levonun isi olunca beylikduzunden sileye isik hizinda geciyon
???? ???? ???? ????inkar etmiyoruz zaten gördük yahudi din adamlarına benzettim o sakallarla ama) Şekildir Komutanımız görmeyenleri de tarikata katıp göstermek lazım
![]()
bide unudmadan ekliyim. 80 km den elimi öpmeye geldi.Mesele levonun isi olunca beylikduzunden sileye isik hizinda geciyon
tamam şeediyorum ben???? ???? ???? ????
Senden benden uyanik oonun olay farglı. çagdırma.uyandırma bebişi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim mesafe onun alti kati nassi gelem oyle şıpıdak ????bide unudmadan ekliyim. 80 km den elimi öpmeye geldi.sen yabdınmı. dabikim hayır.
![]()
![]()
bi sorunu var emme. ben kanmıyom onun numaralaraSenden benden uyanik o
Caksa bile belli etmez durumun icide kendine pay duser belki diye ????????????
öle şıppadak olmuyo onunkide. senin daaa golay ona göreBenim mesafe onun alti kati nassi gelem oyle şıpıdak ????
Simcik 80 km depdigine göre vardir bi sebebiöle şıppadak olmuyo onunkide. senin daaa golay ona göre![]()
![]()
![]()
sorduğun soruya bak. beni görüp muhabbet etmekten daha öte ne olabilirki.Simcik 80 km depdigine göre vardir bi sebebi
Ne vaad ettin de onca yol zamandan değerli çıkıp geldi merak ettim bak ????????????
Sevdim be mono adam güzel adam.Simcik 80 km depdigine göre vardir bi sebebi
Ne vaad ettin de onca yol zamandan değerli çıkıp geldi merak ettim bak ????????????
Dabikim bu detayi atlamışım benbana ayrılan sürenin sonuna geldik.
sorduğun soruya bak. beni görüp muhabbet etmekten daha öte ne olabilirki.![]()
visa kk gibi adamım ben
![]()
![]()
![]()
![]()
Dabikim bu detayi atlamışım ben
Hayir simdj baska bisey kafama takildi
Sonuçta levodan bahsediyok
Visa ya eristikten sonnasi
Geri donmesi icin daha muhim bi sebep olmasi ilazim ????????????????
Mono ben anca konuşuyoum icraat yok politika ya atilicam zati .Dabikim bu detayi atlamışım ben
Hayir simdj baska bisey kafama takildi
Sonuçta levodan bahsediyok
Visa ya eristikten sonnasi
Geri donmesi icin daha muhim bi sebep olmasi ilazim ????????????????