Pleasewait
Council
Sağolasın beya. Vur dibine dibine. ????????????????Boydan kurtariyon salla gitsin beaa ????????????
Sağolasın beya. Vur dibine dibine. ????????????????Boydan kurtariyon salla gitsin beaa ????????????
gizli kontracıdırSağolasın beya. Vur dibine dibine. ????????????????
kara listedesin.Komutanım benim canlı işi noldu ödeme gelmedi terso işler var galiba. ????
Yani şincik bende biliyorum herkes benim gibim olmak istiyo emme olmuyoru işte ????????????????Sağolasın beya. Vur dibine dibine. ????????????????
Ne yapayım Babam sağolsun kiloyla yapıyor banada içmek düşüyor. İç babam iç. Çek babam çek. Tulumbacı gibiyim. ????????????o rakı masalarıyla mı ?![]()
apladan önce apladan sonra diye bakmak lazım senin işeYani şincik bende biliyorum herkes benim gibim olmak istiyo emme olmuyoru işte ????????????????
bi 120 desen de komutanın yüzünün resmini görsemlevo sen gaç giloydun. hazırlık yapem![]()
Deme oyle yandi mi hersey karisiyo sonna olan komutana oluo abimmmm ????gizli kontracıdır![]()
Ne kara listeymiş arkadaş her kara listede benim adım kafa sıkıcam şimdi.kara listedesin.
görevini yap. resimle yok yok vidyoyla isbatla. ağırlığınca aldın vircem söz![]()
Göremezsin hacı göstermiyor herkese. ????????????????bi 120 desen de komutanın yüzünün resmini görsem![]()
az buçuk biliyom. sorun deel. sıkındı yok denizde kum bendede kumbi 120 desen de komutanın yüzünün resmini görsem![]()
100 .levo sen gaç giloydun. hazırlık yapem![]()
bu yaşa gelmiş daha göstermiyor demekGöremezsin hacı göstermiyor herkese. ????????????????
Ah apla ah yakti beni ????apladan önce apladan sonra diye bakmak lazım senin işe![]()
![]()
![]()
![]()
Tövbe tövbe ???? ???? ????taaam ben şile sahildeyim. işini bitirince bura gel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
akıllandım diyelim biz onabu yaşa gelmiş daha göstermiyor demekSanırım ürkütmüşler:
![]()