MoNoT10
Council
Yok ötekileştirme sen yan durdugun heryeri seviyon gitmezsin diye ????????????Ötekileştirme beni ????
Yok ötekileştirme sen yan durdugun heryeri seviyon gitmezsin diye ????????????Ötekileştirme beni ????
sorma sorma üstat yaa. bizim gurup çok tehlikeli çokkkk. hep kurt kuzu yok hiçkayarken yanlışlıkla beni de kaydırır diyorsun.haklısın bende bu yaştan sonra karda buzda dikkatli olurdum
![]()
Majör kalbimde çarpıntı yaptı. Nabzım 8897 kere atıyor. Yerimde duramıyorum. Çok sevimli hissediyorum kendimi. ????????????????majör dokunmuş beyne![]()
![]()
![]()
nası bi dünyadasın sen yaaa ???? ???? ????
kuzuları kurbana ayırdıksorma sorma üstat yaa. bizim gurup çok tehlikeli çokkkk. hep kurt kuzu yok hiç![]()
![]()
![]()
ekrem abi moduna geçmişsinMajör kalbimde çarpıntı yaptı. Nabzım 8897 kere atıyor. Yerimde duramıyorum. Çok sevimli hissediyorum kendimi. ????????????????
Eyvahlar olsun o zaman. ????Hepimiz tümleşik sevgiler içindeyiz. Sarmalayalım birbirimizi. Vurucaz kırbaçııı.. ????????????????
Harbi şirin baba yaahahahah ????Majör kalbimde çarpıntı yaptı. Nabzım 8897 kere atıyor. Yerimde duramıyorum. Çok sevimli hissediyorum kendimi. ????????????????
Sorma sorma abicim. Dükkanın önünden herkese salça reçel oluyorum. ????????????????ekrem abi moduna geçmişsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Severim. Şirin Baba işini bilir. ????????????
Ferhat abi yapmak lazım onu Ekremi sevemedim. ????????????????Harbi şirin baba yaahahahah ????
Hayallerimde ki Şirin baba. Ama ben Şirin Tosun Baba oldum anasını satiimmm. ????????????????
bu çok zor beee
Bir daha gelirsem dünyaya belki olabilirim. Feyz aldım şimdi ????????????bu çok zor beee![]()
![]()
çabalasa da olmaz kesinlikle ???? ???? ????
o rakı masalarıyla mı ?Bir daha gelirsem dünyaya belki olabilirim. Feyz aldım şimdi ????????????
Boydan kurtariyon salla gitsin beaa ????????????Hayallerimde ki Şirin baba. Ama ben Şirin Tosun Baba oldum ******* satiimmm. ????????????????