Karagezgin
Council
Ben yaş tahtaya basarmıyımKArtalkaya da kaymışız sen hiç kaymadın mı Komutanım? bunun nesini reportlayacan![]()

Ben yaş tahtaya basarmıyımKArtalkaya da kaymışız sen hiç kaymadın mı Komutanım? bunun nesini reportlayacan![]()
İyiyim gel dicem amma levo sote ye yatmış baksana ????monoDON iyimisin gelemmi![]()
![]()
![]()
![]()
Açıklama yaptım ama çok açıklamalıyımdır. ????????????????Bir an noluyor ki yine ne yaptim diye durup düşünmedim değil ????????????
KArtalkaya da kaymışız sen hiç kaymadın mı Komutanım? bunun nesini reportlayacan![]()
Eyice ihtiyarladın kartalkayada nasıl kayıldığını bilem unutmuşsun.yönetici yokmu burda aloooooo ???? ???? ???? adam kayıp duruyo zabah zabah ????
çocukların yanında konuşulmaz böle şeyler.KArtalkaya da kaymışız sen hiç kaymadın mı Komutanım? bunun nesini reportlayacan![]()
Buyrun benim. Bence @Karagezgin krdeşimin üzerindeki pike açıkta kalmış. Üşümüş bugün palandökende kayması gelmiş. ????????????????yönetici yokmu burda aloooooo ???? ???? ???? adam kayıp duruyo zabah zabah ????
Levo sen haric teker teker gelsinler ????????Bende sotede bekliyorum.![]()
unutmadım unutmadım hatta hala yapıyom. rakımda var hattaEyice ihtiyarladın kartalkayada nasıl kayıldığını bilem unutmuşsun.Karların üstünde hızlıca
![]()
Bende geleyim mi? Yavaş yavaş sakin sakin. ????????????????Levo sen haric teker teker gelsinler ????????
Dikkatini cekiyim sen hariç ????
bak moderatör işi biliyorBuyrun benim. Bence @Karagezgin krdeşimin üzerindeki pike açıkta kalmış. Üşümüş bugün palandökende kayması gelmiş. ????????????????
Ötekileştirme beni ????Levo sen haric teker teker gelsinler ????????
Dikkatini cekiyim sen hariç ????
Thanks Brother. Merci. ????????????????kızakla yahu
bak moderatör işi biliyor![]()
onun yanında hiç gonuşmam benkızakla yahu
bak moderatör işi biliyor![]()
Hepimiz tümleşik sevgiler içindeyiz. Sarmalayalım birbirimizi. Vurucaz kırbaçııı.. ????????????????Ötekileştirme beni ????
Sen öölee dümdük gelBende geleyim mi? Yavaş yavaş sakin sakin. ????????????????
kayarken yanlışlıkla beni de kaydırır diyorsun.onun yanında hiç gonuşmam ben![]()
![]()
face to face yapıyoz. dehlikeli
![]()
majör dokunmuş beyneHepimiz tümleşik sevgiler içindeyiz. Sarmalayalım birbirimizi. Vurucaz kırbaçııı.. ????????????????
Düz mantığı seviyorum varsa var yoksa yok. Hayat kısa Carpe Diem. ????????????????Sen öölee dümdük gel
Bunnar gibi alengirli deelsin ni va yok ortada nassossa ????????????