Pleasewait
Council
Öyleyim abicim. Dün gece sabaha karşı 04.30da eve geldik. Hala ayılamadım çayda içmedim. @yobb dostumda çaylamadı bizi bekliyorum. ????????????????süzülmüş ve okusun atomizeri gibim hafif pembiş gördüm seni![]()
Öyleyim abicim. Dün gece sabaha karşı 04.30da eve geldik. Hala ayılamadım çayda içmedim. @yobb dostumda çaylamadı bizi bekliyorum. ????????????????süzülmüş ve okusun atomizeri gibim hafif pembiş gördüm seni![]()
Yanlış saymışsın ????????son rekorun 5 ti ???? ???? ????
öte maalleyi saymıyom benYanlış saymışsın ????????
2 forum, 2 wp grup, 1 wp öm, 1 sms
Toplam 6 ????????????????
Yanlış saymışsın ????????
2 forum, 2 wp grup, 1 wp öm, 1 sms
Toplam 6 ????????????????
Allah razı olsun benden de güzel seksi müzik paylaşımı gelsin o zaman.
uyarıyom. mod böyle yaparsa okus bunu dahada kötü yapar. ikinizde bandırmalarda sürünücenizAllah razı olsun benden de güzel seksi müzik paylaşımı gelsin o zaman.![]()
Sende benim gibi güzel müzikten anlıyorsun yani ????????Allah razı olsun benden de güzel seksi müzik paylaşımı gelsin o zaman.![]()
![]()
Allah razı olsun benden de güzel seksi müzik paylaşımı gelsin o zaman.![]()
Müzük evrenseldir abicim. Burada kötü bişey yokki yavs.uyarıyom. mod böyle yaparsa okus bunu dahada kötü yapar. ikinizde bandırmalarda sürünüceniz![]()
![]()
![]()
![]()
böylemi kandırak kendimizi diyonMüzük evrenseldir abicim. Burada kötü bişey yokki yavs.![]()
![]()
Böyle durumlarda evlendiysen zaten hayat tamamen küsmüş oluyorsun.abi yapma sabah sabah yapmaaaa
hayata küsücem ???? ????
Yapıcak bişey yokki beya.böylemi kandırak kendimizi diyon![]()
![]()
![]()
![]()
Sabah sabah böylesi zor durumda olanlari görünce üzülüyorumAllah razı olsun benden de güzel seksi müzik paylaşımı gelsin o zaman.![]()
Öncelikle herkeslere günaydınMonoDON gel gel yamacıma gel yiğenim. Dünden kalan bi hesap olayı vardı ????????
bi SS aldım bundan. size gelince lazım olurSabah sabah böylesi zor durumda olanlari görünce üzülüyorum
Onlarin yaptiklari tum alışverişlerde kredili yardim yapasim geliyor
Benim masum kalbime dokunacak seyler yapmayin recaaaediyorum lüffen ????