comandante
Council
herbişeyi öle birden göstermeyi sevmiyom. yaveş yaveşHiç yapmış gibi durmuyorsun komutanım ????

herbişeyi öle birden göstermeyi sevmiyom. yaveş yaveşHiç yapmış gibi durmuyorsun komutanım ????
niyetlenirken elimden düştü kırıldı ya. ???? ???? içinden daha 6 mg almıştım. 94 mg çöp oldu sorma ????Kırdın mı içtin mi komutanım ????
Neredeyse damardan alıyodu saf nikotini ????Kırdın mı içtin mi komutanım ????
???????? tamam inandım inandım, bir ö.m kadar yakınındayım komutanımherbişeyi öle birden göstermeyi sevmiyom. yaveş yaveş![]()
![]()
![]()
Tamam ihtiyacın olduğu zaman söyle ben sana ayarlarım komutanım ????niyetlenirken elimden düştü kırıldı ya. ???? ???? içinden daha 6 mg almıştım. 94 mg çöp oldu sorma ????
100 ml saf nikotin 100 avro ???? komutanıma yetmiyorsa demekki yakında ekmeğe bandırıp yer diye korkuyorum ????Neredeyse damardan alıyodu saf nikotini ????
Bende Fenerbahçeli olmama rağmen kanser olma yolunda ilerliyorum. Küfürde edemiyorum sövemiyorumda çünkü buradayım. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları. ????????????????Fenerbahçeli olmak üstüne formula 1 de Ferrari yi tutmak ortalama kaç ayda kanser eder merak ediyorum bu nedir ya![]()
Büyük takımlara bir şeyler olmuş yav,sadece fenerde değil aynı sorun diğerlerinde de var ????Bende Fenerbahçeli olmama rağmen kanser olma yolunda ilerliyorum. Küfürde edemiyorum sövemiyorumda çünkü buradayım. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları. ????????????????
Evet kardeşim hepsinde var bişeyler. Bu sene Başakşehir şampuan olur. ???? ????????Büyük takımlara bir şeyler olmuş yav,sadece fenerde değil aynı sorun diğerlerinde de var ????
Şu Başakşehir kadar şişirilen takım görmedim,taraftarı bile yok ????Evet kardeşim hepsinde var bişeyler. Bu sene Başakşehir şampuan olur. ???? ????????
Öyle ama yollarını açıyorlar. ????????????Şu Başakşehir kadar şişirilen takım görmedim,taraftarı bile yok ????
Tam bir şirket-proje takımı yönetimi iyi yedeklerinden bile iyi bir 11 çıkıyor...Şu Başakşehir kadar şişirilen takım görmedim,taraftarı bile yok ????
Katar yolcusu kalmasın ????Öyle ama yollarını açıyorlar. ????????????
katılıyorum,o kadar destek verilince iyi bir takım kurarsın hocamTam bir şirket-proje takımı yönetimi iyi yedeklerinden bile iyi bir 11 çıkıyor...
Sağolasın keşke benim olsa misali ama reel olmak gerekirse bize romansondan kol saati bile düşmüyor. ????????????günaydın ahali
haftanın bu ilk iş gününde önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 846 bin dolar sizinle olsun ???? ????