Karagezgin
Council
komutanı yine zapturapt altına almışlarbugün pek aranızda olamayacağım. dernekte görüşürüz akşama. sağlıcakla kalın✌
admin olacaktım da son anda editörde kaldık
@MoNoT10 gör gör gençleri azizim bir de ben admine yürüyünce bana diyordun etme eyleme diye. Demek doğru yoldaymışımadmin olacaktım da son anda editörde kaldık![]()
Bizim senin dogrulugundan hicbir vakit şüphemiz olmadı ki ????@MoNoT10 gör gör gençleri azizim bir de ben admine yürüyünce bana diyordun etme eyleme diye. Demek doğru yoldaymışım![]()
sen bir tanesin azizim yine gönlümü aldınBizim senin dogrulugundan hicbir vakit şüphemiz olmadı ki ????
Sadece ve sadece kontrollü olman her zaman saglam durmani saglar diye seettim di ben????
Nitekim bence bu dogruluga her vakit ihtiyac var ????????????
Soyle de dusunebilirsin iki şoför kaza yaparlar herhangi birinin ne kadar iyi şoför oldugunun ehemmiyeti yoktur karsisindaki sebep olur yine yapar kazayı ????
Edit: Kontrol etkiyi dusurebilir ????
Estagfrullah sende bir tanesin baska yok ki ????sen bir tanesin azizim yine gönlümü aldın![]()
Tanrı mesut etsin azizimEstagfrullah sende bir tanesin baska yok ki ????
Gönül meselesine gelince bende bir tane kalp var ve sahibi de tek ????
Bugün benim de temizlik günüydü ama işe başlayınca muafiyet kazandım...bugün pek aranızda olamayacağım. dernekte görüşürüz akşama. sağlıcakla kalın✌
Teşekkür ederim,hepimizi...Tanrı mesut etsin azizim)
Ben diom bu uc silahşörler yidi cucuuuun başını ????????????
ben Pablo Picasso'dan esinlenmiştim
harbi aralıktan beri yazmamışBen diom bu uc silahşörler yidi cucuuuun başını ????????????