sotw
Council
@comandante abim nerdesin yaw , yine mi damacanayı yanına almayı unuttun ???? ???? ????
yok be iş vardı az onu hallettim. okusun pamuğuna takmıyom artık@comandante abim nerdesin yaw , yine mi damacanayı yanına almayı unuttun ???? ???? ????
uzaylılarmı geldivalla bi ötesinde sbtv logosu alttan ateşlenip bir roket yardımıylan resmi uzaya fırlatıyo kanka artık sen biliyon ???? ????
günaydın abim. nasılsınGünaydın Millet
İdare ediyorum bu arada 1000 günüm kalmış sigorta piriminin dolmasına şayet 60 yaşını bekleyeceğiz çok can sıkıcıgünaydın abim. nasılsın![]()
İyiyiz beya sayın modör ümGünaydın beyaaa... Naparsınız gençler.![]()
kasıyoz kasılıyoz işte öleee ???? ???? ????Günaydın beyaaa... Naparsınız gençler.![]()
sürünmeye devam gençler.kasıyoz kasılıyoz işte öleee ???? ???? ????
Fikrim geldi gomtanım , sende müze aç münasip bi köşe de ???? ???? ????kasıyoz kasılıyoz işte öleee ???? ???? ????
sen bağa yaşlımı didin alttan alttanFikrim geldi gomtanım , sende müze aç münasip bi köşe de ???? ???? ????
Olayı bi tarafa çekme de üstüne yok yani hee ???? ????sen bağa yaşlımı didin alttan alttan![]()
![]()
müzelikmiyim şimdi ben abooooooooo
suç unsuru onlar - içeri dıkdırcan beniOlayı bi tarafa çekme de üstüne yok yani hee ???? ????
Kendini koymayacan müzeye ,kullandıklarını sergile diyom ????????
Üstelik hepiciğini bizzat denemiş,kullanmış olduğun için soru-cevap ta yaparızOlayı bi tarafa çekme de üstüne yok yani hee ???? ????
Kendini koymayacan müzeye ,kullandıklarını sergile diyom ????????