comandante
Council
o kadan modu atoyu niye aldın öleyseNe çekilişi abim ben çekiliş olmuşum beyaaa.![]()
![]()
![]()
![]()

o kadan modu atoyu niye aldın öleyseNe çekilişi abim ben çekiliş olmuşum beyaaa.![]()
![]()
![]()
![]()
abi yap çekiliş bana çıkar çaktırmadan namın yürüsünNe çekilişi abim ben çekiliş olmuşum beyaaa.![]()
![]()
![]()
![]()
Kullanmak için sende biliyorsun kaşıntım çok benim.yiğidlik bende galsın
o kadan modu atoyu niye aldın öleyse![]()
![]()
![]()
![]()
Senin köpeğin olsun. Senden kıymetlimi kardeşim benim.abi yap çekiliş bana çıkar çaktırmadan namın yürüsün![]()
![]()
![]()
ben nittim şincik. annamadımkibende senden beklemezdim komutan
Gaza geldin napıcaksın.ben nittim şincik. annamadımki![]()
![]()
Çekilişe falan gerek yok modörüm, isteyen gelsin yarın ki buluşmaya, sen baş köşede barmen edasıyla servis yapıp denettirirsin isteyeneGaza geldin napıcaksın.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hiçbir şey vermeyeceklerin klişe lafıdırSenin köpeğin olsun. Senden kıymetlimi kardeşim benim.![]()
gönlü zengin komutanım benimben ceğiliş düzenliycem. yönedime müracat ediyombi macör bi driptip bi de pambıkım var kuraynan vericem
Dostum bizde öyle bişey yok. Allaha şükürler olsun. Aile ortamını sağladığımız için sıkıntın yok her zaman ne isterse alabilir. Ondan yana sıkıntı yok.hiçbir şey vermeyeceklerin klişe lafıdırköpeğin olsunkardeşim
E abi nerde kardeşi sattım ben onu ya
![]()
bak gelirimDostum bizde öyle bişey yok. Allaha şükürler olsun. Aile ortamını sağladığımız için sıkıntın yok her zaman ne isterse alabilir. Ondan yana sıkıntı yok.![]()
bak gelirimsonra aman kardeşim etme kardeşim
) Boing kaldırıcam buradan oraya emin misin
![]()
hiçbir şey vermeyeceklerin klişe lafıdırköpeğin olsunkardeşim
E abi nerde kardeşi sattım ben onu ya
![]()
Ben çekilişi yaptım ????????Dostum bizde öyle bişey yok. Allaha şükürler olsun. Aile ortamını sağladığımız için sıkıntın yok her zaman ne isterse alabilir. Ondan yana sıkıntı yok.![]()
beni unuttun bana da odunsuz dani miniBen çekilişi yaptım ????????
Bana, CLZ çıktı
@Ahmet Dendro kazandı
@sotw o denişik sqounkun şişesini kazandı
@comandante patibulumun driptip i de sana çıktı ????????????????
aaaa çok kırıldım bak şincik. hani odun işi bendeydi. başgalarının odununa giden bizden deeldirbeni unuttun bana da odunsuz dani mini![]()
odunsuz daniyi istedim gomutan yanlış anladın hem ben sana yarın için paket yapıyom şimdi senin yerin başkaaaaa çok kırıldım bak şincik. hani odun işi bendeydi. başgalarının odununa giden bizden deeldir![]()
ülkemizde yaşamak şans işi zaten Serkan. huzur içinde yatsınlar.Konu açamadım arkadaşlar. Beceremedim. Gerçi hiç bir platformda konu açmadım bugüne kadar. Sakarya'da havai fişek fabrikasında hayatını kaybeden emekçi kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı emekçi kardeşlerime Allah'tan şifa diliyorum. Burası daha yoğun ve haraketli olduğu için buraya yazdım. Kimse yanlış anlamasın lütfen.