böyle bişi beklerdim senden. yakıştıramadım şincikşimcik öncelikle şu duplevaytçaklıtmokkamakiatoyu bir ortaya çıkaralım sonra hesabı @lvnt74 e mi yazıyoz
Ekli dosyayı görüntüle 36437
böyle bişi beklerdim senden. yakıştıramadım şincik
Ekli dosyayı görüntüle 36438
ama şimdi sen genin sınıfındasın ben nation sınıfındayım ne bileyim uygun kaçar mı hadi bi çay veriyim ama bu son ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 36439
Kanka ben seni uyandırayım önce , ona göre hareket et ???? ????ama şimdi sen genin sınıfındasın ben nation sınıfındayım ne bileyim uygun kaçar mı hadi bi çay veriyim ama bu son ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 36439
bende yaşlanınca gircem galiba silecek kaldırmak yerine burda nation olcaz artık napalımKanka ben seni uyandırayım önce , ona göre hareket et ???? ????
Şimdi bu nation lar belli yaş üstünde emeklisi var çocuklusu var , mangır durumları sıkışık olabilir ????????????
Kanki yaz bana hesabı dicemde benim hesap okunmuyor biliyorsun canlı bekliyorum .şimcik öncelikle şu duplevaytçaklıtmokkamakiatoyu bir ortaya çıkaralım sonra hesabı @lvnt74 e mi yazıyoz
Ekli dosyayı görüntüle 36437
Kanki yaz bana hesabı dicemde benim hesap okunmuyor biliyorsun canlı bekliyorum .![]()
Sonunu bildiğin filmi kaç kez izliceksin kankiyazdım yazdım yapıcak bişey yok zevk al kankacım ???? ????
Sonunu bildiğin filmi kaç kez izliceksin kanki![]()
"Gandalf" için mi seyrediyon özellikle ???? ???? ????yılda 1 kere yüzüklerin efendisi 3 leme yaparım kankacım ???? ????
hamaten krem davsiye ediyom sağa"Gandalf" için mi seyrediyon özellikle ???? ???? ????
bu sana girdi. kıpraşma ???? ???? ???? yupişin dediği gibim "zevk al"Ama kefil istiyorsan @comandante var kapı gibi kefil.Hatta naap biliyormusun kanka direk ona yaz kefildi senetti uğraşma hem seninde benimde işim görülsün mağdur olmayalım a yok diyorsan b ve c planlarını devreye alalaim b planı okus c planı soft hatta d ve e planı şuan gözümün önüne geliyor.![]()
ni zamandır diyodum gimse inanmıyoduabiler @yobb bayat çay satıyor içmeyin sabah 7 de demlemiş küf tutmuş ????????
A olmaz zevk senin keyf senin abimsin buyugumsumsunbu sana girdi. kıpraşma ???? ???? ???? yupişin dediği gibim "zevk al"![]()